Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Pár kérdés a Neck Sprain énekesének, drága kedves Apey cimborámnak. Íme:

Lassan másfél éve vagy a zenekarban, kívülről úgy látszik teljesen beilleszkedtél és erősebb a Neck mint valaha... Te, hogy látod?

Yes, már több mint másfél év telt el azt hiszem. Abszolút, talán egy picit már túlságosan is... Leviékkel könnyű jól kijönni... imádom őket, és hála istennek egy nagyon szoros őszinte családias kapcsolat alakult ki hármunk között, ami nagyon szórakoztató, és imádom őket...
Talán azt mondanám, hogy mentálisan, és fejben most erősebb a zenekar, mint talán valaha, ezt én nem tudom megmondani, de minden esetre most eléggé jól mennek a dolgok... kurva jól érezzük magunkat.

Nem tudom mennyire publikus-rossz esetben most lesz, az-hogy dobos váltásra készül a zenekar... Tibi helyett/helyére Borlai Gergő ül. Lehet tudni, az okot vagy inkább ne firtassuk?

Már abszolút publikus... mivel a tény önmagától hirtelen publikus lett... Gergő állandó tagként szállt be a zenekarba nagy reményekkel, meglátjuk mi lesz, és hogy egyáltalán meddig fog ez tartani, ezt nem tudhatjuk, de egyelőre nagyon faszán alakulnak a dolgok... Tibit illetve, annyira nem szeretnék bele menni, de mondjuk, úgy hogy sok mindent nem tudtunk a távolság, és technikai okok miatt megoldani, amik alap szükségleteik egy zenekarnak ahhoz, hogy normálisan dinamikusan működhessen... pl az hogy a dobos ne Debrecenben lakjon. De teljesen békében zártuk le az egészet, valamint a nyári fesztivál bulikból az EFOTT-ot pl ő fogja még lejátszani. Ez egy nagycsalád... itt ezt mindannyian feldolgozzuk, és tovább lépünk harag vagy kétség nélkül. Ez van. Azt hiszem, el fogom tudni viselni a Borlai kibaszott Gergőt...

Ha minden jól megy, még idén kijön az új lemez. Folynak már a munkálatok? Esetleg megtudhatunk valami infókat a lemezről, már most?

Igen igen... Levivel pont ma számolgattunk, hogy mikorra is várható az egész történet... és arra jutottunk, hogy jó esetben szeptember vége, október... utálok ígérgetni, mindig lehet csúszás valamivel... de július végén kezdjük a lemezfelvételeket, és már rohadtul várom, szerintem egy borzasztó jó lemez lesz...

A lemezen 10 szám lesz, nagyjából már meg van írva az anyag nagy része, de még sok próba áll előttünk július végéig... nagyon erős nóták vannak, Gergő abszolút kiveszi a részét a nótaírásoknál, tényleg nem tudok többet mondani, alig várom, már hogy kint legyen.

A zenekar igazából szerintem koncerten az igazi, merre lesztek nyáron?

Szerintem is... meg kell szépen nézni! Mivel új lemezt szeretnénk csinálni konkrétan a nyáron, emiatt elég sok fesztivál kiesett, a Szigeten leszünk, az EFOTT-on, és a Hegyalján, ezekből Hegyalján és a Szigeten már a Borlai fog játszani. Jövőre viszont nagyon oda vágunk a fesztiváloknak.

Utána gondolom, ha meglesz a lemez, beindul egy turné is...

Igen, már most tervezgetjük az Októbertől induló lemez turné-t, utána pedig a zenekar újra visszatér a pályára.

Mi újság az Apey and The Pea-vel?

Nincs panasz. Koncertek basszus sajnos nincsenek... most realizálom igazából, hogy most 2010ben elkezdeni egy új zenekart valamint egyensúlyozni az amatőr és a "tapasztalt" szint között... borzasztóan nehéz, mindenhez pénz kell. És amíg nem mutattál valamit addig nincs olyan gázsi, hogy koncert után, próbaterem kipakolás és egy rohadt taxit tudjak hívni magamnak és nullán vagyok, na, de.

Most készült el a Better Maxi-nk, amit Szűcs Szabika (Superbutt) készített és egyszerűen borzasztó jól sikerült... Valamint most tervezünk egy videó klipet az egyik nótára, nem sokára kész az akusztikus nagy lemez, úgy hogy finoman, a háttérben, de mennek a dolgok, aztán majd a többit meglátjuk.

-Csiga-

[2010 május]

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!