Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

2020. január 26-án jelent meg a NINCS MIT VESZTENEM c. új Phoenix RT dal, melynek klipjét Kerecsen Laci és csapata, a Syndrome készítette.

„Az elmúlt két év nagyon mozgalmas, aktívidőszak volt a zenekar életében. Marci érkezése hatalmas lendületet hozott, folyamatosan írjuk a dalokat, koncertezünk.

Egy évvel a Mi kell több?! lemez megjelenése után, decemberben újra stúdióba vonultunk, és elkezdtük az új anyag felvételeit. Első körben három dalt rögzítettünk, melyek közül itt az első, a NINCS MIT VESZTENEM.

Úgy, ahogy az előző két lemeznél, most is Varga Zolival /SongSong Production/ dolgozunk együtt.

Úgy érezzük, hogy megint egy nagyon ütős lemez van készülőben.” - árulta el Puss Tamás a zenekar basszusgitáros, énekese.

„A klipet Győrben forgattuk egy hangárban január elején, és nem volt túl meleg :D. Viszont azt gondolom Kerecsen Laciék nagyon jó munkát végeztek, legalábbis nekünk nagyon tetszik.

Első ízben dolgoztunk velük – Lacit a New Friend Request zenekarból ismerheti a nagyközönség –, tavasszal együtt turnéztunk, ekkor került szóba, hogy a következő klipet szívesen forgatnák ők. Dolgoztak már többek közt a Fish!, Useme, Nova Prospect zenekarokkal és még sorolhatnám…! Ügyesek a srácok, nagyon jól ment a közös munka.
Szerettük volna, ha maga a dal kerül előtérbe, így egy egyszerű, ámde ütős klip volt a terv, mondhatni egy klasszikus imidzs-klip – ilyenünk még úgysem volt :D.
Február 8-án indul a trió tavaszi turnéja, mely április végéig tart.

“Egy ingyenes nagyszabású bulival indítjuk az évet a nemesócsai kultúrházban, egy héttel később pedig a zenekar történetében először LONDONban zenélünk az Alvin és a Mókusok társaságában.

Többségében önálló koncertjeink lesznek, de fellépünk 1-1 buli erejéig a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, valamint a Hooligans vendégeként is. Minden pontos infó megtalálható a Facebook-oldalunkon, érdemes csekkolni!”

NINCS MIT VESZTENEM TOUR 2020

Február 8. – Nemesócsa – Kultúrház

Február 15. – London- Underworld /Alvin és a Mókusok/

Február 22. – Kaposvár – Angus Music Club

Február 29. – Dunaszerdahely – Sportcsarnok /Kowalsky meg a Vega/

Március 7. – Kiskunfélegyháza- Rocktár /Hooligans/

Március 14. – Székesfehérvár – Ikon klub

Március 20. – Szeged – Városi Rock Club

Március 27. – Pozsony – Randal /Tankcsapda/

Március 28. – Komárom – Rév klub 

Április 3. – Nyiregyháza – Club Hollywood

Április 18. – Győr  - Bridge Club /SZEN/

Április 24. – Szombathely – Végállomás klub

A klip:
 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!