Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zenekarral, akikek most jelent meg új nagylemezük, e-mailen vette fel a kapcsolatot Andi!

Sziasztok! Az első kérdésem a nevetekre vonatkozik. Miért pont Evergreen Terrace?

Az Evergreen Terrace egy utca a Simpsons-ban. Szerepeltünk a 2. évad 69.epizódjában.

Kérlek, hogy mutassátok be a bandát a magyar olvasóknak. Mi az a legfontosabb dolog, amit rólatok tudni kell?

Egy melódikus hardcore-t játszó banda vagyunk Floridából. Most jelent meg a legújabb lemezünk a Metal Blade Record gondozásában, melynek címe: Almost Home.

Könnyű dolog egy rock bandának kitörni az Egyesült Államokban? Mi az az út, amit végig kell járni az ismertségért? Mi volt a Ti utatok?

Nagyon nehéz bandáknak az Államokban. Sok ezer zenekar van, akik turnéznak, lemez adnak ki, szóval nagy a konkurencia. Az Evergreen Terrace 6 éve kezdett el turnézni és 8 éve ad ki lemezt.

A myspace oldalatokon látom, hogy világszerte népszerűek vagytok? Van-e kedvenc országotok, ahova szeretnétek eljutni? Ha igen, akkor melyik az?

Legjobban, Németországban szeretünk játszani. A közönség mindig epekedve várják a koncertet. De elismerem, hogy nagyon szeretnék Magyarországra menni és játszani Nektek!

Az új albumotok (Almost home) már az üzletekben van. Milyen a visszajelzés?

Az Almost Home múlt héten jött ki és a visszajelzések nagyon pozitívak. Mindenki azt mondta, hogy ez az eddig legjobb anyag, és én ezzel egyet is értek.

Mi volt a legemlékezetesebb koncert az Evergreen Terrace történetében?

Bármely olyan koncert, ahol a közönség velünk énekel, tudunk "stage dive"-olni,és jól érezzük magunkat. Emlékezetes volt a 2005-ös belgiumi koncert. Ez volt az első koncertünk ott és a közönség őrjöngött. Az egyik legjobb bulink volt.

A magyar rajongók szeretnének többet tudni Kyle állapotáról.

Kyle-nak sok műtétje volt a motorbalesete óta. Egy fémet ültettek a vállába és éppen most fejeződött be a fizikoterápia. A következő turnén már csatlakozik hozzánk, és mi nagyon várjuk. Az oldal, ahol adakozni lehet http://www.staceyandmark.com/KylesClavicle.html
Több mint 100 ezer dollárt kell kifizetnie a kezelésekre így minden egyes penny számít!

Mit üzentek a magyar rajongóknak?

Nagyon várjuk már, hogy Magyarországra menjünk, és Nektek zenéljünk. Addig is a rock legyen veletek!

http://www.myspace.com/evergreenterrace

-Boltsek Andrea-

 

Itt pedig az eredeti szöveg, angolul:

Evergreen Terrace-What was the reason of chosen this name?

It's the street The Simpsons live on. We are on episode 69 in season 2.

Please introduce the band for Hungarian readership. What are the most important things that someone should know of Evergreen Terrace?

We are melodic hardcore band from Florida. We have a brand new record out on Metal Blade Records called "Almost Home"

Is it an easy thing to break out a rock band in United States? What kind of route should sweep for the reputation? What was the route of Evergreen Terrace?

It's very hard to be a band in the states. There are thousands of bands here, they are are all touring and all putting out records so there is a lot of competition. Evergreen Terrace started touring full time 6 years ago and putting out records 8 years ago.

I see in your myspace page that the band is very popular all over the world. Have you got any favourite country where you like to go? If yes, why?

The shows in Germany are my favorite to play. The crowds are always stoked for a good show, but i will admit that we would love to come to Hungry and play for you!

Your new record ( Almost home) has already been in store? could we talk about feedback?

Almost Home came out last week and the feedback has been great! Everyone is saying its our best record and i agree.

What was the most memorable concert in history of Evergreen Terrace?

Any show that people sing a long, stage dive, jump around and have fun are my favorite. A memorable one would be Belgium 2005, it was our first show there and the crowd was crazy! They were so into the music that we fed off their energy and gave one of our best performances.

The Hungarian fans like to know something about status of Kyle. Could you please tell us something about it and the succes of the donate page?

Kyle has had a lot of surgeries since his bike accident. He know how has a steel plate in his shoulder and has just finished up his physical therapy. He will be joining us on our next tour and we can't wait. His donation page is http://www.staceyandmark.com/KylesClavicle.htm He is in over $100,000 in medical debt and every penny counts!

What would be your message for Hungary and Hungarian people?

We can't wait to come to your country and rock out with you all!!! Check out Almost Home!

-Boltsek Andrea-

[2009. október]

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!