Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

"A hazai zenei élet sokáig egyik legsikeresebb csapata, a Black-Out három év után a legismertebb felállásban tér vissza, Kowával! Az első koncert március 27-én lesz a WigWam Rock Clubban, ahol minden belépő mellé ajándék DVD jár, a 2007. március 2-án tartott jubileumi koncert rock-blokkjának felvételeivel!" - áll a hivatalos sajtóközleményben.
A zenekar énekese, Kowalsky egy kicsit bővebben kifejtette, hogy mire számíthatunk!

Szia, Kowa! Nagy eseményre készültök, mesélj, hogy jöttetek újra össze a srácokkal?

Nagy története nincs a dolognak... Amikor elváltak az útjaink, már akkor úgy fogalmaztam, hogy ha a többiek is úgy gondolják, akkor két év múlva vegyük elő újra a Black-Out témakört és ha lelkesek vagyunk rá, akkor csapjunk újra a húrok közé. Akkoriban úgy éreztem (és nem csupán én), hogy megfáradt a kreatív motor a csapatban. Az emberi kapcsolataink is felszínessé váltak. Úgy láttam, olyan formában nem volt értelme a közös "vergődésnek"... Az persze már más kérdés, hogy Szabi úgy döntött ezek után, hogy tovább viszi a Black-Out nevet egy másik énekessel. Döntését persze megértettem, bár bevallom: véleményünk ebben nem egyezett, de ezt nem tettem szóvá soha... Végül a sors úgy hozta, hogy két és fél év után mégiscsak eredeti felállásban készülünk március 27-ére.

Hogy válogattátok össze a műsort? A közönségkedvenc dalokon kívül mik kerülnek majd sorra?

Minden egyes Black-Out lemezről válogattunk számokat, és hát elég hosszú műsort állítottunk össze. Majd harminc szám nem kevés. De aki végighallgatja majd, egészen biztos az elejétől a végéig élvezni fogja...akárcsak mi. Jó újra feleleveníteni ezeket a sajátos hangulatú és stílusú dalokat!

A belépő mellé jár a 2007-es Wigwam bulin készült DVD. Hogy emlékszel vissza erre a koncertre?

Őszintén szólva minden részletét nem tudnám felidézni, de arra világosan emlékszem, hogy nagyszerű hangulatú koncert volt. Megtelt a WigWam és érdekes atmoszférát teremtett az is, hogy sokan ugyebár tudták már, hogy ez a felállás szünetelni fog (akkoriban még) beláthatatlan ideig...

Jelölt vagy a Wigwam Arany Nyíl-díjára Az év énekese kategóriában. Mit vársz ettől?

Semmit... Ha úgy ítélik meg az emberek, hogy érdemes vagyok az év énekese titulusra, az nyilván nagyon, de nagyon megtisztelő. Ezzel együtt is ez csupán egy virtuális cím. Ha nekem is ajánlják, attól még ugyanúgy tudni fogom, hogy az országban és a WigWamban fellépő énekesek között valójában lehetetlen rangsort felállítani... Az ilyen és ehhez hasonló díjazás kedves gesztus csupán, baráti köszöntő, amit nem jó ha valaki túl véresen vesz. Az a jó benne, hogy gratulálni is ugyanolyan értékű és értékes, mint köszönetet mondani!:) Ez benne a szép!

Végül ami biztos sokakat izgat: mi lesz a folytatás?

Lassan a testtel... :) Hiszen még el sem kezdtük... Most az a legfontosabb és tényleg minden gondolatunk e körül forog: hogy egy igazán fergeteges és méltó koncertet adjon a Black-Out zenekar, olyat amely tisztelettel adózik az elmúlt 17 éve előtt! Ha ez valóban kívánatos az embereknek, akkor ebben az évben még biztosan láthatják úgy hatszor a Black-Outot élőben. A jövő évet viszont egyértelműen a jelenlegi határozza meg. Hogy bővül-e a koncertnaptárunk, hogy lesz e új hanganyag stb, stb, ezt mind az határozza meg, hogy igényli-e a közönség? Rajtunk nem fog múlni, mert a mi igényünk már újraéledt erre...

Köszönöm az interjút, találkozunk márc. 27-én a Wigwamban!

Úgy legyen! Én is nagyon köszönöm a kérdéseket és az olvasók idejét. Sziasztok!

http://black-out.hu/

- TZ -

[2010. március]

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!