Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A szokásos első kérdésem: miért pont Foo Fighters?

Szia(sztok). Nos azért mert tökös zenekarnak tartjuk őket, tetszik amit csinálnak, és hosszú zenei pályafutásunk alatt egy FF tribute zenekart sem láttunk.

Miért Monkey Ranch?

Nagyon sokat nem gondolkodtunk a néven. Két választás volt. Vagy lettünk volna egyszerűen Foo Fighters Tribute, vagy választunk egy FF-hez köthető nevet. Az utóbbi történt. Van egy kiváló daluk, ez a Monkey Wrench, a dobosunk, Lacika rávágta, hogy oké, akkor mi legyünk Monkey Ranch.

Gyomaendrődön éltek, elég messze Budapesttől. Mennyiben befolyásolja ez a lehetőségeiteket?

Kicsit biztos. De ez a tribütölés más pálya. Itt nem kell annyit parolázni fontos emberekkel. Ha kell valahová élőben FF meghívnak, ha nem, nem. Nyilván Győrbe nehezebb eljutnunk, mert az ország másik vége, de nem hinném, hogy egyébként nagyon befolyásolná. Kis ország ez, meg amúgy a Budapesten volt eddig a legtöbb koncertünk és megyünk is nemsokára megint.

Elég friss a formáció. Ahhoz képest viszont sok a lekötött koncert. Bejöttök az embereknek?

Igen, még nem vagyunk egy évesek sem. Most épp a nyári fesztiválokat szervezzük, nem egyszerű, de reméljük jó pár helyen ott leszünk. Eddig nincs panasz a közönségre. Ha jól toljuk, és remélem ez így van, akkor nincs gond. Nyilván olyanok jönnek, akik szeretik az FF-t, úgyhogy nincs nagy kockázat. Szeretnek minket, mert hát szeretnivaló férfiak vagyunk mi, mondjuk ki, hehe.

Milyen réteget céloztok meg ezzel a zenével?

A sztatoszférát, elsősorban. Amúgy meg mindenkit, aki legalább egy klipet látott már a Foo Fighterstől. Mert nagyon jók ám a klipjeik, tessék rákeresni.

Nem vagytok már kezdő zenészek. Milyen formációkban játszottatok a Monkey Ranch előtt?

Volt egy Insipid zenekar, de az feloszlott tavaly, az ment 13 évig. A két új tag, Sanyi és Csabi pedig helyi formációkban pengettek előtte.

Szeretnétek-e valamit még megosztani az olvasókkal, amit esetleg fontosnak tartotok,de nem kérdeztem meg.

Igen, van. Nem kérdezted meg, hogy hol lehet rátok nézni, ha éppen nem koncerteztek, és azt sem, hogy tényleg csináltok egy koncertfilmet csak úgy érdekességképpen?
A válaszaim: www.monkeyranch.hu oldalon, és a myspacen meg az ismert közösségi portálokon. És igen, készül egy koncertfilm, de tényleg csak magunknak, de nyilván beszerezhető lesz majd...

Köszönöm az interjút.

Mi, köszönjük, puszilunk!

-Boltsek Andrea-

[2010. április]

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!