Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2001. március 24.
Kecskemét, Pikong

Tizenhárom év után ismét a hírös városba látogatott a P. Mobil legénysége. Az örökifjú csapaton mit sem fogott a kor, a mai napig hatalmas erõvel árad zenéjük a hangfalakból.
Elõzenekar nélkül érkeztek Lóriék, és a csurig telt klub színpadán minden különösebb ceremónia nélkül azonnal belekezdtek a Kutyából szalonna lemez címadó nótájába. És innentől kezdve nem nagyon volt megállás, sem a színpadon, sem a nézõtéren. Schuster Lóri állandóan pörgött, tapsolt, folyamatosan kontaktusban volt a rajongókkal. Rudán Joe énekes számomra úgy tûnt, hogy ebben a csapatban lényegesen otthonosaban mozog, mint a Pokolgépben. Úgy éreztem, igazából ezek a nóták fekszenek neki igazán.
És ha már a daloknál tartunk, nagy nótákból ezen az estén tényleg nem volt hiány. Pontosabban fogalmazva, csakis óriási nóták szerepeltek a repertoárban. Tényleg csak szemezgetek: Dugjatok a kettõhúszba, Örökmozgó, Rocktóber, Kétforintos dal, Miskolc... aztán jó néhány klasszikus feldolgozás: a Kopaszkutya, A zöld, a bíbor és a fekete Radics Bélától, hogy csak hirtelen kettõt említsek. Volt emellett egy külföldi blokk is Sabbath, Purple, stb. nótákkal.
A hangzás is teljesen rendben volt, dörgött minden becsülettel. Azt pedig sejtem, hogy külön meg sem kell említenem, hogy zeneileg is topon volt a csapat. Persze ahol Herpai Sándor, Sárközi Vilmos, vagy Póka Egon szintû muzsikusok játszanak, ott nem is lehet különösebb probléma.
Úgy vélem, hogy a kissé borsos jegyár mellett is megérte eljönni erre a bulira, hiszen egy szupercsapat szuperkoncertjét láthattuk.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!