Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Mikor megtudtam, hogy ismét koncertezik nálunk az Ektomorf, nem is volt kérdés, hogy elmegyek-e vagy sem. Sima ügy volt, hogy ott a helyem.

A pontos kezdésnek köszönhetõen, sikeresen lekéstem a Tenside nevezetû zenekar koncertjét, így róluk semmit nem tudok írni. A következõ banda a kaliforniai Vengince volt, akiket vagy a jager támogat, vagy csak simán szeretik. Gondolok itt a pólókra és a myspace oldalukon is fellelhetõ a jager logo. A szokásos gitár, bassz, dob mellett volt egy szintetizátor is a színpadon. Kicsit féltem, hogy mit alkotnak. Sikerült is csalódnom bennük.
Pózer arcok, szar zenével. Amit a szintis ember mûvelt, egyszerûen szánalmas és nevetséges volt. Néha már indián táncszerûbe hajlott a mozgása, ahogy elnéztem a közönséget, a nagy része nem tudta mire vélni a bandát. Majd legközelebb.
Viszont a harmadik bandát,már nagyon vártam,igaz,nem nagyon voltam képben a munkásságukkal,de lenyûgöztek!Õk a Stuck Mojo volt,avagy ahogy õk mondták:We are Stuck fuckin’ Mojo!Akkora erõvel robbantak be a színpadra,hogy majdnem beszartam!Egyszerûen zseniális ez a banda!A gitáros Rich Ward úgy pörgött,hogy szerintem a búgócsigák simán elbújhatnak szégyenükben!Volt ezen a koncerten közönség énekeltetés,folyamatos stage diving,amiben persze a gitáros sem maradhatott ki és hatalmas lelkesedés és pogó!
Koncert közben sokszor lehetett hallani, hogy Thank you Budapest! Látszott rajtuk, hogy nekik is bejön a buli, nem csak a közönségnek. De sajnos hamar elszállt az a kevés idõ, ami jutott a Mojoéknak. Jött a headliner Ektomorf. Legutóbb a tavalyi Szigeten láttam õket, akkor a hangzással nem voltam megelégedve. De itt a Hajón, akárhányszor voltam, a hangzás mindig tökéletes volt. Jött az átszerelés, majd az intro és berobbant az Outcast! Eléggé elfáradtam a Stuck Mojo alatt, de maradt energiám az Ektomorfra bõven. Rajtuk viszont nem éreztem azt az erõt, amit az egy évvel ezelõtti szintén Hajón megrendezett bulin adtak. De lehet csak én vettem észre így.A repertoárt egy best of-ként lehet említeni, volt egy új szám is(Love and Live).Aki ismét magyar nyelvû számokra készült,szerintem megint csalódtak,csak nem értem,mikor fogják fel,hogy nem hallanak magyar nyelû dalokat?!Mondjuk most nem hallottam senkitõl mint tavaly,hogy mennyire várták meg stb. Visszatapsolás után jött a Nem engedem és õszintén megmondom, már nem emlékszem még mi. De ne ugorjunk ennyire a végére.
Zotya a Fuck you all címû szerzeményt a Nuclear Blastnak küldte, amit igazából még az elején nem értettem, hogy miért, de aztán sikerült késõbb rájönnöm. A koncert közben folyamatosan ment a pogó és a stage diving (akárcsak a Stuck Mojo alatt). De nekem ismét nagyon rövidnek tûnt ez a koncert. Simán el tudnám képzelni, hogy egész este õk játszanak. Nem tudom mennyire, díjaznák ezt a tagok. A buli végén mindenkinek megköszönték, hogy itt voltak és, hogy kölcsönös a szeretet. Zotya megemlítette még a szüleit is, akik itt voltak a hajón! És ha jól vettem észre, akkor az édesapján ott virított az Ektomorf-os pulcsi, amit gondolom büszkén, visel. Van rá, oka
Ektomorf! Én várlak haza benneteket!
Összegzésben: hatalmas bulit csinált a Stuck Mojo és az Ektomorf! Remélem, látom még õket!
Képeket a www.koncertkepek.atw.hu oldalon tudjátok megnézni!

 

-Csiga-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!