Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Kecskemét, Pikong

Nagy várakozással készültem erre a nagy eseményre, hiszen a hazai punk zenekarok krémje utazott le Kecskemétre, hogy itt is elõadják legújabb attrakciójukat!
Az már csak egy dolog, hogy pont aznap, és szinte azonos idõben egy másik helyen a Tankcsapda nevezetû "ismeretlen" együttes is ez idõpontra tervezte koncertjét.
Sebaj, elõtte elmentünk a Csapda buliba, mely elõtt a Depresszió nevû négyes koncertjét élveztük végig Ákos komámmal! Majd utána jött a Neck Sprain, mely alatt inkább a sör árusító helyet látogattuk meg, majd zúztunk a Csapdán egy hatalmasat, minek utána azonnal, autóval (köszi Tibi!) száguldoztunk a Cirkuszba!
Ott már várt egy kedves lányismerõsöm Berni, (hatalmas ujjongások), és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a szekszárdi Prosectura mûsorát is lekéstük, és a Punktum sem jött el! Így már csak két zenekar maradt: az Auróra, és a Hétköznapi Csalódások!
Az Aurórát Ákos komám konferálta fel a zenekar "nagy örömére", hiszen Cimbike addigra már igen jól érezte magát! Jött is a gyõri trió kiegészülve a trombitás Kukával! Megdörrentek a régi és új Auróra himnuszok. Jólesõ érzés volt hallani az ezeréves "Te még iskolába jársz" címû klasszikust, hogy a többit ne is említsem! Kellemesen csalódtam az Aurórában, rajtuk cseppet sem fogott az idõ vasfoga! Mivel a színpad széle elõtt ültem, ezért közvetlenül láttam, ahogy Vigi keze csak úgy reszelt a gitár húrjain, Kuka táncolt, mikor éppen nem trombitázott, Galacs a szokásos formáját hozta. Remélem, miharabb részt vehetek egy újabb Auróra koncerten!
Ezután rövid átállás, és már színpadon is volt a híres-hírhedt, senkit sem kímélõ Picsa. A koncert elõtti beszélgetésbõl kiderült, hogy Megyeri Feri énekes nem éppen a legjobb formájában volt egészségügyileg, de ez a színpadi teljesítményében abszolút nem érzõdött. Én utoljára kb. az "Isten hozott nálunk Johnny!" album megjelenésekor láttam õket élõben, (majd Punkcirkusz + Cseresznye (TCS)utána egy szálláson is voltunk Szolnokon, hajnalig beszélgetés). Ezután valahogy elment mellettem a munkásságuk, legnagyobb bánatomra! Ugyanis a koncert alatt meglepõen tapasztaltam, hogy rengeteget fejlõdtek mind színpadilag, mint zeneileg! Természetesen egy Best of szerû mûsort kaptunk a legismertebb dalokból, melyre a jelenlévõk még a késõi idõpont ellenére is lelkesen pogóztak! Külön vokalistájuk is volt: a Prosectura dobosa! S ha már a vendégeknél tartunk itt jegyezném meg, hogy tiszteletét tette a Cirkuszba a Tankcsapda Cseresznyéje és Nyelese is!! Ezt azért is tartom fontosnak elmondani, mivel a legeslegutolsó Sex Pistols: Anarchy számnál többek közt Cseresznye is a színpadra ugrott egy gitárral , mely elõtt még a Commandante címû Picsa klasszikust adta elõ a Cirkusz összes jelenlévõ, nem alvó zenésze! Igazi össznépi dalolászás következett. (ha ezt Lagzi Lajos látta volna!!!!!!!!!!!!!!)
Egy-két kisebb balhétól eltekintve, békésen zajlott le az esemény, igazi buli volt! Elégedetten távoztam errõl az eseményrõl, bízom benne, hogy legközelebb se hagyják ki ezt a Hírös Várost az ország punkjai!!
(Külön köszi Kriszt Ákosnak a beugróért!)

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!