Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kecskemét, Rockbarlang

 

Ha jól számolok körülbelül két éve nem játszottak Kecskeméten a pécsi punkok. Épp itt volt az ideje, hogy jöjjenek!
Ragadtunk is az alkalmon, így megbeszéltünk egy közös berúgást és egy találkozást a barátokkal. Röviden: Kecskemét és Vonzáskörzete Punx újra színre lépett!:)
Az elõzenekarokról sajnos nem tudok mit írni, mert nem láttam egyet sem, leragadtam a klub pultjánál, beszélgettem. Van ilyen. Volt egy dolog, amin meglepõdtem és volt egy másik, aminek örültem. Az elsõ az átkutatás a bejáratnál. Csodálkoztam, hogy punk koncerten létezik ilyen. De biztos volt rá ok. A másik pedig az, hogy közel teltház volt! Ez nagyszerû látvány volt.
Mikor kezdett a Picsa, már eléggé megtelt a tánctér és folyamatosan szivárogtak be az emberek a pulttól. Mondanom sem kell, hogy alig lehetett mozdulni. Elég jó dalokat válogattak össze a srácok a retro sorozatra. Átnézünk a szembe lévõ bordélyházba, találkozhattunk Che Guevarával, köptünk egyet a kékruhásokra, aztán focihuligánkodtunk egyet mert legszebb megye Baranya (azért itt hangosan lett kiabálva Kecskemét neve is), és így tovább. 1991-tõl eljutottunk 1997-ig ezen az estén. A hangulat mindvégig kurva jó volt, nagyon nagy táncmulatság volt. Igazából nem lehet errõl az estérõl írni, mert ott kellett volna lenni és átérezni azt a kurva nagy bulihangulatot és nosztalgiaérzést, ami mindvégig uralkodott a koncert idején. Emberek emberek hátán, színpadon, földön és még ki tudja hol. Ajjaj, csillagos ötös volt az este! Koncert után még egy kis Kecskemét éltetés, persze itt már elõtérbe került a másnapi KTE-Cegléd mérkõzés (amit a KtE nyert, így még mindig õk az elsõk a tabellán). Remélem, lesz még alkalom egy ilyen koncertre honi pályán (gondolok itt Kecskemétre)!
A képek elárulnak mindent szerintem, amit a Baon. hu portálon lehet megnézni Nagy Rob barátom és fõnököm (hisz’ õ a fõszerkesztõ bázz) jóvoltából!:)
Éljen a Picsa, éljen Kecskemét! Még több ilyet!


A koncerten készült fotók a http://www.baon.hu/index.php?apps=bulifoto&tema=158 címen érhetõk el!

-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!