Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kecskemét, Kilele Music Cafe

 

2008. június 20-át írunk. Fél éves szünet és alapos tagcserék után újra színpadra fog lépni a szabadszállási származású All Falls Down. Ezen estén még a vendégünk a félig meddig kecskeméti és szolnoki Malgatum. De kezdjük is a nap elejérõl.

Amint az elõbb írtam június 20. Csörög a telefon, a zenekar gitárosa basztat, hogy nem-e elmegyek egykét sörre a próbatermükbe. Persze igent mondtam, hogy a viharba ne. Egy jó dumálás után a kocsiba bepakoltuk az erõsítõket, ládákat, dob kiegészítõket, gitárokat stb. Kb egy óra múlva beértünk Kecskemétre. Meg is álltunk egy kajáldánál ahol mindenki betolt egy hambit, persz Dávidnak (gitár) gyomorbeli problémái is adódtak a kajától, de nem volt gáz. Utána volt még egy körünk a városban és kb 19:00-ra oda is értünk a Kecskeméti Kilele Music Cafe-ba. Ha valakinek jobban tetszik Amstel.

A másik zenekar már összeszerelt dobbal várt minket. Mi is felraktuk a saját motyónkat, mert a 2 zenekar közös cuccon nyomta. A zenekartagokkal elkezdtünk piálni, szedni a belépõt. Ütött az óra, kezd a Malgatum zenekar. Elõször egy kis laza jazz beállás, vagyis nemtudom annak nevezzem e vagy csak egyszerû kis jammelésnek, mindegy. Szóval színpadon a Malgatum. Belebasznak a sûrejébe szó szerint. Kõ kemény riffek, nagyon kemény ének, húzós dob és Korb Tamás tiszta éneke. Nagyon jól indult. Na ez most úgy tûnhet, mint ha szar lett volna de egész végig kibaszott jó volt. A saját számaik nagyon oda basztak. Feldolgozásaik között szerepelt Opeth, Borknagar, Katatonia stb. Én sajnálom õket egy kicsit, mert nem nagyon látták õket, csak pár ember. De szerintem jók voltak nagyon. Ahogy az ilyen bulikon szokás. Visszataps, még elnyomak egy számot és ennyi. Zenekar lecuccol a közönség gratulál nekik.

Most pedig következik, amit mindenki várt. Szerel az All Falls Down. Egyre nagyobb a közönség. Elég sokan az egyik feldolgozásuk refrénjét ordítja Live for this, Live, Live (Hatebreed). Az afd egyébként egy új vonalat képvisel a Metalcore stílust. Feláll a színpadra fél év után az 5 tagú zenekar. Az új felállás Kilencz András ének, Kiss Szabolcs bass, Balogh Dávid gitár, a két új tag Jancsovics László gitár és Fekete Gábor drum. Elkezdték a bulit, kezdõdik a headbang a pogó az ugrálás. A saját számaik a feldolgozások mellet eléggé megmozgatta a népet. Feldolgozásaik: Killswitch Engage, As I Lay Dying, Hatebreed, In Flames stb. Mindenki végig bulizta az estét, a zenekarok a közönség.

Szerintem egy nagyon jó kis bulit csaptak itt Kecskeméten. Kb 40-50 fõ jelent meg ezen este. A buli után még Kecskemét fõterén megnéztük a Borutcát aztán, pedig egy lepukkant rock kocsmában ittunk az Afd zenekarral. Éjfél körül irány haza és befejezõdött az este. Jó kis buli volt. Nézzétek meg õket máskor is.

www.malgatum.uw.hu

www.allfallsdown.atw.hu

-Csiga-


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!