Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ráckeve, Stop

Elég régen voltam már Mantra koncerten, így épp itt volt az ideje, hogy megnézzem újra a bandát. Mikor felmentem a honlapjukra és láttam a ráckevei helyszínt, tudtam, hogy menni kell! Nincs mese, most vagy soha! A soha itt február 21-ét jelent, hiszen akkor lesz a trió a WMD és a Dózer társaságában Szegeden. Már nagyon várom!
De térjünk vissza Ráckevére.
A két elõzenekarból csak a Jackpot-ot ismertem. Egyszer már játszottak nálunk a Sz.A. R. Feszt keretein belül. A zenéjüket, ahogy hallgattam nekem néha-néha a Pantera ugrott be. Zenéjük igazi rock and roll volt, amit furcsálltam, hogy basszusgitáros nélkül játszottak. Aminek persze utána olvastam és keresik a pozíciót betöltõ személyt! Úgyhogy hajrá!
Körülbelül 30-40percet játszottak. A következõ zenekar a helyi illetõségû Underway volt. Róluk körülbelül az égadta világon semmit nem tudtam. Õszintén bevallom, hogy nekem nem tetszett a produkció. Nem akarom megbántani a bandát, de szerintem erõtlen volt az egész. Nem is írnék róluk többet, majd legközelebb hátha jobban bejön.
Itt kell megjegyeznem, hogy a hangosítás nem volt a helyzet magaslatán a két elõ zenekar alatt. Fõleg az ének nem volt valami, hú de szuper. De egy ilyen klub koncerten ez legyen a legkevesebb...
De végre eljött az idõ, és a képzeletbeli színpadon a Mantra! A hangosítás itt már eléggé jó volt. Sõt!
Jóformán átkarolta a repertoár a zenekar 10 évét. Volt itt Ébredj fel, Minden újra (mekkora érzés volt hallani ismét élõben!) Tûztánc, Lélekgyilkos, Magányom édes íze stb.
A végére maradt a Cro mags-Life on my own-je, ami eléggé ütött. Sajnálom, hogy kicsit hamar vége lett a koncertnek, de megérte átmenni!
Sajnos, ami negatívum volt a buli alatt, hogy két pöcs fej összeverekedett, de nem okoztak kárt másokban és hamar szétszedték õket. De barmok mindenhol vannak...
Koncert után elindultunk a szakadó hóesésben, hiszen várt még ránk 50km...
Találkozunk Szegeden és Dunaújvárosban is! Még sok ilyet!

-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!