Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


2004.02.14. Bálint nap.

 

Valahogy ezen a napon nem ez volt a legfontosabb, sokkal inkább a Dirty koncert foglalkoztatott, amire a Wigwamban került sor aznap este. Kétfajta érzés volt bennem: az egyik minden Dirty koncert elõtt megvan, ez az, hogy végre bulizunk egy hatalmasat. Jó társaság, még jobb zene, hát kell ennél több?? A másik egy ennél sokkal furcsább érzés volt, mégpedig az, hogy ilyen felállásban talán nem láthatjuk többé ezt a kiváló együttest. Megérkezve a szórakozóhelyre már csak arra koncentrált mindenki, hogy a lehetõ legjobb bulit hozzuk össze. Ehhez nagy segítséget nyújtott az elõzenekar is, a Crash Diet saját számokkal és néhány feldolgozással kellõképpen felfokozta a hangulatot, s ahogy Csipáék a színpadra léptek, pillanatok alatt megtelt a színpad elõtti rész. Nagyon sokan voltak és azt hiszem elmondhatom, hogy jó kis közönség gyûlt össze.
Már az elsõ számnál ropta mindenki és a hangulat egyre csak emelkedett. Ez aztán a Rock&Roll kérem szépen!! Hallhattunk régi Dance számokat, (még olyan is van köztük, ami velem egyidõs...), de ez persze nem akadályozott abban, hogy végigénekeljem õket! És így volt ezzel a közönség többi tagja is, akik rendszeresen járnak az együttes koncertjeire, azok fújták a régebbi dalokat is. Volt Sírig tartsd a szád, Válassz, Szombat, Shake Down, hogy csak néhány "õskövületet" említsek. Hát meg kell, hogy mondjam, ezek a számok ennél a közönségnél pont ugyanúgy megállták a helyüket, mint az újabb számok. A Dirty Dance lemezrõl három szám kivételével mind elhangzott, majd mikor ismét a régiek közül a Táncolj az ágyon csendült fel, csak azért nem lett belõle Táncolj az asztalon!, mert ugye a színpad elõtt azok nincsenek....
Ha volt olyan a közönség soraiban, aki addig nem táncolt, az Máté Péter: Darabot a szívembõl feldolgozására már végképp nem bírta tovább, és akkor már tényleg nem volt egy helyben álló ember. Ezek után Kicsiék elbúcsúztak a közönségtõl és távoztak a színpadról, de a közönség persze ezt nem hagyta annyiban. Jöhetett a vissza-vissza!!! Így volt egy kis helycserés-támadás, ekkor Csipa került a dobok mögé és Juhász Kicsi énekelt. Fergeteges volt!! Az egész Wigwam a Ne, fiam, ne-tõl zengett!!! Mind az együttes, mind a közönség kitett magáért és méltóképp búcsúztatta Csipát, aki reméljük nem vett végleges búcsút a Dirty-tõl és az igazi Rock&Rolltól, s vendégként (vagy akár a közönség egyik tagjaként) láthatjuk még koncerten. Bízunk benne, hogy minél elõbb sikerül megtalálni a megfelelõ utódot, mert ez az együttes megérdemli, hogy ilyen hangulatú koncertjei legyenek.
És tényleg: az egyik barátom csak azért jött le, hogy megnézze, mire is bulizunk mi, s csak a Máté Péter számot ismerte. Tudta azt is, hogy ez lesz az utolsó az eredeti felállásban, így semmiképp sem akarta kihagyni. Másnap felhívott és azt kérdezte, mikor lesz a következõ.... Így máris sikerült néhány új rajongóra szert tenni.
Arra a kérdésre, amit Kicsi tett fel, hogy ki az, aki a következõ koncertekre is ellátogat majd, egy emberként tette fel mindenki a kezét. ÚGY LEGYEN!!!
A www.dirtydance.net oldalon megtalálhatók az újabb koncertdátumok, fotók a koncertekrõl és a vendégkönyvben a véleményét is leírhatja az ember. Érdemes meglátogatni.

Baki Olgi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!