Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Április 6-án újra jó kis társaság gyûlt össze a Zorall unplugged koncertjére (Sárga Rózsa). A hely kicsi volt, a lelkesedés nagy, úgyhogy a zsúfoltsággal senki sem foglalkozott. Fõ a jó hangulat! Az pedig meg volt. A fiúk kis késés után bele is vágtak, igaz kicsit csökkentett létszámmal, az elsõ pár szám alatt ugyanis csak Barbaró és Hangya volt jelen. De ez õket nem zavarta abban, hogy máris jó hangulatot teremtsenek. Majd befutott Szasza is, legvégül pedig Bálint, aki azért késett mert a kutyáját sétáltatta.
A koncert elõtt még Szekeres Andris is ott volt, de õ hazament, mert az anyukája beteg. Lehet hogy nem is olyan rosszfiúk, õk, mint hinnénk? A koncert nagyon jól sikerült. A tábortûz jelleg megint megvolt, sõt a zenekar a közönség kívánságait is teljesítette, így hallhattunk Sing Singet, Junkiest, Hungáriát, sõt a csapat nevét viselõ Sárga Rózsa címû dal is elhangzott, na meg persze az elmaradhatatlan Zorall számok. Barbaró meg is jegyezte, hogy már megint lenyúlta valaki a dalaikat. Felháborító! ;) Jó atyánk, Szasza elmaradhatatlan mappáját (melyben a dalszövegeket tartja a kis hamis) ez alkalommal laptopra cserélte, s büszkén mutogatta, milyen jó képeket csinált. Aki tud, az tud.
Azt est zárásaként pedig a Honfoglalás címû film betétdalát hallhattuk. De Barbaró még ekkor sem tudta abbahagyni a zenélést, úgyhogy a másik helyiségben rögtön kézbe vette a gitárt. Mindenki nagy örömére.)

Hugi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!