Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nem sok zenekar van, akinek a nevével ne lennék megelégedve, vagy éppen zavarna. Sajnos a tatabányai Agregator ezek közé tartozik. Emlékszem anno, mikor a Puszta lét kazijukat megkaptam, csak fogtam a fejem, hogy Úristen ez milyen zene lesz. És már akkor is kellemes meglepetésben volt részem. És még ez a szerencse, hahaha!

 


Nagy változás nem történt a Puszta lét kazetta óta, ha csak nem annyi, hogy érettebb és jobb lett a produkció. Nem mentek el se jobbra se balra, hanem előre fejlődtek. Sajnos a tagcsere őket sem kímélte, ugyanis a cd-n játszó Bencze Lajos gitáros helyére Seller László érkezett a Sundone zenekarból.
A hírek szerint a zenekar idén megcéloz egy rakás tehetségkutatót, és szerintem nem fognak üres kézzel távozni, vagy legalábbis érzésem szerint az elsők közt fognak szerepelni. Feltéve, ha nem egy olyan tehetségkutatóra mennek el, ahol már most megvannak a győztesek, haha!
Maga a cd durva éneket, hörgést rejt, de ha jobban megfigyeljük itt ott dallamokat is hallhatunk benne. A zene pedig szintén egyszerre durva és dallamos!
Ami leginkább meglepett az az intró: Halotti beszéd. Nagyon hangulatosra sikeredett. Jó ötlet volt, és illik a zenekar arculatához, a dalok szövegéhez. Akárkitől is származik az ötlet, nem gondolkodott rosszul.
A felvétel a székesfehérvári Pont-Mi Stúdióban készült, hangzással semmi gond!
A zenekar magyarul és angolul egyaránt énekel, vagyis a daloknak itt is megvannak a két nyelvű verzió is. Mindenki azt hallgathatja, amelyik jobban bejön neki. Jó ötlet. Aztán, hogy koncerten melyik verziót hallhatjuk, azt egyenlőre nem tudom. A legjobb megoldás: keresni koncerteken az Agregator zenekart! Előtte pedig ismerkedni a dalokkal!

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!