Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nem sok zenekar van, akinek a nevével ne lennék megelégedve, vagy éppen zavarna. Sajnos a tatabányai Agregator ezek közé tartozik. Emlékszem anno, mikor a Puszta lét kazijukat megkaptam, csak fogtam a fejem, hogy Úristen ez milyen zene lesz. És már akkor is kellemes meglepetésben volt részem. És még ez a szerencse, hahaha!

 


Nagy változás nem történt a Puszta lét kazetta óta, ha csak nem annyi, hogy érettebb és jobb lett a produkció. Nem mentek el se jobbra se balra, hanem előre fejlődtek. Sajnos a tagcsere őket sem kímélte, ugyanis a cd-n játszó Bencze Lajos gitáros helyére Seller László érkezett a Sundone zenekarból.
A hírek szerint a zenekar idén megcéloz egy rakás tehetségkutatót, és szerintem nem fognak üres kézzel távozni, vagy legalábbis érzésem szerint az elsők közt fognak szerepelni. Feltéve, ha nem egy olyan tehetségkutatóra mennek el, ahol már most megvannak a győztesek, haha!
Maga a cd durva éneket, hörgést rejt, de ha jobban megfigyeljük itt ott dallamokat is hallhatunk benne. A zene pedig szintén egyszerre durva és dallamos!
Ami leginkább meglepett az az intró: Halotti beszéd. Nagyon hangulatosra sikeredett. Jó ötlet volt, és illik a zenekar arculatához, a dalok szövegéhez. Akárkitől is származik az ötlet, nem gondolkodott rosszul.
A felvétel a székesfehérvári Pont-Mi Stúdióban készült, hangzással semmi gond!
A zenekar magyarul és angolul egyaránt énekel, vagyis a daloknak itt is megvannak a két nyelvű verzió is. Mindenki azt hallgathatja, amelyik jobban bejön neki. Jó ötlet. Aztán, hogy koncerten melyik verziót hallhatjuk, azt egyenlőre nem tudom. A legjobb megoldás: keresni koncerteken az Agregator zenekart! Előtte pedig ismerkedni a dalokkal!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!