Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Új dallal jelentkezik az Echonald zenekar.
A Szerencsről indult zenekar javában benne van az idei tavaszi turnéban, de addig sem tétlenkednek. Folyamatosan íródnak az új dalok, amelyek közül az elsőt most hallhatjátok, láthatjátok először itt, a Rockbookon.
 
Az új nótával kapcsolatban Krajczár Ferit, a zenekar énekesét faggattuk:
 
Feri: Az idő mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Megfejteni, jól felhasználni, határidőket szabni magamnak a céljaim eléréséhez. 
Az eddigi lemezek, dalok, mind-mind mély érzelmeket, súlyozott mondanivalókat dolgoztak fel, lásd például a Színvilágot. Otthontalan, érzelemszegény gyermekek életére hívtuk fel a figyelmet, próbáltunk segíteni nekik, hogy egy boldogabb életet élhessenek, hogy találkozzanak azokkal az impulzusokkal, amik nekünk természetesek.
Most viszont valami olyannal készülünk, ami nem megszokott tőlünk. Annyira erős a csapat, hogy nem érzünk akadályokat magunk előtt. Bármire képesek vagyunk, és az új lemez hallgatása közben ezt be is bizonyítjuk. Az új anyag az idő múlásáról, ennek hatásairól szól, arról, hogyan változik az ember úgy, hogy észre sem veszi. Ezért lett az első dalunk címe is beszédes: Változunk. Amikor változásról beszélünk, akkor tudjuk, valami új érkezik. Merőben új, de nem „meghalasztva” a régit. Más dolgokat helyeztünk a középpontba, sokkal energikusabb, sokkal modernebb lett az anyag. A dalszöveg is letisztultabb az eddigieknél, lényegre törő és világos. Ez a dal a következő korongunk előfutára, forogtak a kamerák, és kíváncsian várjuk majd a reakciókat."

Az új albumon várhatóan 10-12 dal fog helyet kapni. Nagy fába vágták a srácok ezzel a fejszéjüket, mert az eddig megszokottól eltérő stílust hallhatunk majd tőlük, bízva abban, hogy ezt is szeretni fogja a közönség, legalább annyira, mint az eddigi lemezeiket.
 
Ami nem változik, hogy a dalok szövege most is tartalmas lesz, és ahogy Feri mondta, ismét egy történet, mondanivaló fogja egybefűzni, egységgé kovácsolni a dalokat. A szöveget, az eddig megszokott módon, Krajczár Feri fogja írni, csakúgy, mint az új dal szövegét, a zeneszerzésben viszont immár igen jelentős szerepet vállal Krajczár Márió mellett Kurucz Ádám és Tóth Jani is, amivel garantáltan új színt csempésznek a dalokba.
 
Feri: A Változunk még csak a kezdet, íródnak a dalok, és olyan súlyok vannak bennük, hogy mi is meglepjük saját magunkat. Úgy gondolom, hogy az eddigi legerősebb Echonald lemez érkezik!
 
Érdemes tehát várni az őszt, figyelni a zenekar oldalát, mert tutira nagyot fog robbanni az új anyag. Addig pedig hallgassátok sokat a Változunk című dalt.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!