Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Emberség....segítség..

"SEGÍTENI SZERETNÉNK! Nem szoktunk ilyet csinálni, de most mégis arra kérünk: oszd meg ezt a posztot, lássák minél többen, hogy valóban eredményes legyen a felhívásunk! Múlt héten a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportja a Dekom meghívására egy „mikulás látogatás” keretében a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ, Fogyatékosokat Ellátó Intézményében jártunk. Azt gondoltuk, ez is csak egy szokásos „csokiosztogatós” látogatás lesz, de nem így történt… Amit láttunk, hallottunk és tapasztaltunk, nagyon megdöbbentő és mély nyomokat hagyott bennünk! ÉRTHETETLEN PÉNZTELENSÉGBŐL FAKADÓAN, a súlyos testi és mentális fogyatékossággal ott élő gyerekek és az ő életüket lehetővé tévő segítők és ápolók kénytelenek méltatlan, húsbavágó gondokkal megküzdeni nap mint nap, nem mintha egyébként is ne lenne elég bajuk, ráadásul az igazán mellbevágó állapotú babáknál és gyerekeknél nem forgat(hat)tunk, így az, amit itt, ebben a videóban meg merünk/tudunk mutatni csak a jéghegy csúcsa … SEGÍTENI SZERETNÉNK!! Ez itt nem egy „sima”, jótékonysági felhívás: mi, olyan – TŐKEERŐS – CÉG(ek) és/vagy szervezet(ek) JELENTKEZÉSÉT várjuk, aki(k) elsősorban nagyértékű, (sok esetben akár életmentő!) eszközök vásárlását tenné(k) lehetővé, (néhány példa a videó végén olvasható) amik nagyban megkönnyítenék az intézmény lakóinak életét, munkáját! Ezért cserébe mi, a Tankcsapda, ennek (ezeknek) a cég(ek)nek zártkörű, és INGYENES koncertet tudunk adni cserébe! FONTOS - és mi is tudjuk, hogy nem kis – DOLGOT KÉRÜNK! Arra kérjük a jelentkező(ke)t, hogy ezen az email címen keressen(ek) a részletekért minket: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (az intézmény természetesen egyéb adományokat is szívesen fogad, ezzel kapcsolatban kérjük, ide írj: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (www.dekom.hu) Köszönjük! A TankokKözzétette: Tankcsapda – 2016. december 19."

https://www.facebook.com/Tankcsapda/videos/1312987388744545/

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!