Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zenekar nemrég készítette el a HSB Stúdióban kétszámos promó demoját. Ha összehasonlítom ezt az anyagot EP-jükkel, a Füstörvénnyel, képtelenség nem észre venni, hogy mennyivel jobb a hangzás. A nótákra továbbra jellemző a súlyosság, de emellett jóval befogadhatóbbak is, mert óriási "feelingjük" (már ha használhatok ilyen csúnya idegen kifejezéseket) van. Bacsa Gábor hangja is fejlődött az EP óta, Ricsitől jelentősebb szólók hallhatóak, és az új dobos, Hamar Ákos témái is előre vitték a produkciót. A kétféle pergő ötlete nagyon jó ötlet. Az első nótában, a Tiszta Holdban óriási pozitívum a vokál sokszínűsége, a Füstörvényben pedig a lebegős kezdés és a rendkívül fogós refrén. Persze ahogy megszokhattuk a Born 33-tól, a dalok továbbra is tele vannak izgalmas témákkal, és a súlyosságuk is megmaradt. Mikor csap már le rájuk egy kiadó? Lassan itt az ideje az albumnak!

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!