Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Kezdetekben a bombázókat a magyar Motörheadként aposztrofálták, talán nem véletlenül, hiszen mind a névválasztás, mind a csapat által előadott Motörhead estek erre utaltak. A zenekar azonban próbálja saját útját járni, bár Lemmyék hatása azért rendesen érezhető. A Bomber az új lemezén is hozza a tőlük már megszokott jóízű húzós rockmuzsikát. Ismét egy kicsit pikáns cím, bár annyira azért nem erős, mint az előző album (P.I.N.A.) címe volt... :-)
Változatos, mégis egységes lemez csúszott ki a srácok (Papp Tibor - ének, Magasvári Viktor - gitár, vokál, Tölgyesi Gyula - bass, vokál, Óvári Csaba - dob, percussion) keze közül.
Változatos rögtön a nyitó címadó dal, hiszen akusztikus és zúzós riffek váltják egymást. Csak mazsolázgatok a számok közül: a Ki festette a világot? egy jófajta rock'n'roll riffre épülő húzós, bulizós szerzemény, a Záróra igazán pörgős témája mellett szövegileg is ott van (igyunk még, nincs még záróra...), a Nem érdekel igazi Lemmy-s hangulatú szerzemény, csakúgy, mint az Itt mindenki lehet sztár.
Rendben van ez a lemez, nagyon is! Ha valaki szereti mondjuk a Tankcsapdát vagy a Junkiest, a Bomberben sem fog csalódni!

www.bomber.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!