Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Igen érdekes névre hallgat ez a zenekar, kíváncsi lennék rá, hogy hogyan találták ki. Készítettem a bandával egy interjút, abból például erre az érdekes kérdésre is választ kaphat a kedves olvasó. De térjünk a tárgyra.

Az öttagú banda demójának Töredék a címe. Véleményem szerint elég rendesen emlékeztet a stílusuk a legendás Black Sabbathra, már ami a dobtémákat, a gitárokat, a basszust, valamint az összhangzást is illeti. Tehát majdnem minden. De az énekről eszembe ötlik a Black-Out zenekar is.
A demón öt szám hallható, jó kis zúzásokkal, egyszerű, de nagyszerű szólókkal. Szerintem nem lehet megunni őket. Nagyon jól variáltak a fiúk. A dobot különösen kiemelném, nagyon ötletes témákat hoz a dobos, feldobja, megtöri a nem létező /de létezhetne/ egyhangúságot. Szerintem van jövőjük, főleg most, hogy a Mood feloszlott...Nem igazán tudok másik bandáról aki ilyen minőségben játszik efféle zenét. Minden a helyén van, pontos, technikás, tiszták a hangok, nincs összemosódva az egész. Csak jót tudok elmondani erről a CD-ről, sok sikert kívánok a zenekarnak, reméljük sokat hallunk még róluk!
Akit érdekel ez a demo, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

 

Angel

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!