Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

MusiCDome

 

Mi az amit vér black metal lelkületû zeneimádó jobban vár, mint egy úja COF mûremek megjelenését ( még mielõtt valaki agyoncsap esetleg még itt dünnyögném magamban: mardukkovenantimmortal...)
Egyszer púpos típusú királyunk Kálmán deklarálta már, hogy succubusok és incubusok tehát nincsenek, tévedett volna ? Jajh mielõtt beijednénk harcra fel , azaz CDt betáraz, start és láss csudát. Már ugye az akinek van cd meghajtója mert Dani mûvek egy kis ajándékkal kedveskedett hallgatóinak, a cd multimédjás részén egy kis érvágygerjesztõ részlet Dani filmszínész mûvészetébõl, nem tudom, de én nem lettem rosszul tõle, alkalomadtán ha valami csoda folytán Magyarországon is látható lesz ez az alkotás (a címe : Cradle of Fear) tuti megtekintem, szerintem gumicsizmában mert dõlni fog a vér a filmvászonról ahogy elnézem. Ezen felül egy kis étvágygerjesztõ cafatka is fellelhetõ a szeptemberben megjelenõ COF DVD.-rõl
Nos, már mindenrõl (majdnem) volt szó csak a zenérõl nem...
A zene , hmm nem tudom kinek melyik COF alkotás jött be a leginkább, de a legjobban szerintem a Bitter ördögcicamicájával azok járnak jól, akiknek esti imádsága a Midian, ugyanaz a koncepció, károgás, kricsálás Dani barátunktól megszokott elegye, sõt még azt sem mondanám, hogy ebben meg abban különbözik a fentebb említett zenei alkotástól , mert nem különbözik, COF marad COF hála a COFnak . Ezzel ugyan nem azt akartam hangsúlyozni, hogy egy halom ürdüngpotyadékot nem ér az egész hehhe, éppenséggel annál még pár dekával többet ))))). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem imádom úgy a COFt ahogyan van, teljesen kész lettem ugyanis mikor a sz.gépbõl átraktam a cdt a lejátszóba , megküldtem rendesen ahogyan kell és láss csudát... ez tényleg az volt, jesszusom ( ha szabad most ilyet gépelnem ) iszonyú jóóó, keményebb egy árnyalattal, mint a Midian és gonosz, nagyon gonosz , akkora adrenalinbomba az egész... E sorok írója nem talál szavakat, vérnyomása 666 , szemei ördögi fényben csillognak, lassan a piercing is kinõ a szájában.
Lángok pokol ördögök, hát ez van, a cd-n mindenesetre, kívül és belül, zenében és lélekben
Szövegkönyvet elolvasván, jelentem Papának, Mamának nem megmutatni, ez nem rózsaszín esti mese kisdedeknek, mert aztán nem kaptok DVDt szülinapra és akkor hogyan nézitek Dani bácsit gyerekek ?
666estipuszi :

HATHOR mama

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!