Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ezt az albumot eddig egy demo felvétel elõzte meg a Vigyázz Lépcsõnél,a Bal oldal,jobb oldal szerzõi kiadásban jelent meg még 2005-ben.

A Dózer. hu tagokból is álló zenekar elsõ komolyabb anyaga Tárnokok készült az Infúzió Studióban. A zenérõl annyit érdemes tudni, hogy fõként hardcore témákon alapul az egész, de itt-ott fellelhetõ némi ska-s íz is, sõt néha-néha eléggé beindul a dara, próbálok itt arra célozni, hogy zenei sokszínûség J. Faragó Gábor elég dühösen mondja el a mondanivalóját. A szövegekbõl nagyon lejön, hogy mit is gondol a zenekar a világról és egyéb dolgokról. Nem is részletezném.

Hangzásilag elég rendben van a dolog, sõt szerintem jobban szól, mint Dózerék Neuronprés címû anyaga (itt tudni kell, hogy egy stúdióban készült a két lemez). A borító is rendben van, habár a szövegeknél kicsit el lett túlozva a dolog szerintem, értem itt, hogy a fotómontázsok miatt egy-két részt alig lehet elolvasni. Mindenesetre, aki szereti a hardcore zenét, annak ajánlom figyelmébe a Vigyázz Lépcsõ zenekart és ezt az albumot!

Info: http://www.myspace.com/vigyazzlepcsohc

Tracklist:

 1. Értelmetlen hajsza
 2. Egyedül
 3. Bal oldal, jobb oldal
 4. Díszes brigád
 5. Áradás
 6. Kérdéseid nincsenek
 7. Politikus
 8. Punkagresszió
 9. Miért
 10. Lassíts
 11. Új ska

+bónusz: Eta

-Csiga-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!