Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Roadrunner Records/Record Expressz

 

Gondolom már sokan várják ezt a lemezt! És már most megnyugtathatok mindenkit, hogy nem hiába! Ezt a lemezt nem lehet majd nem szeretni! Itt valóban énekel is Corey Taylor...ja, hogy nem írtam még? Ez a Stone Sour nem más, mint két Slipknotos tag projectje! Corey mellett még itt van a gitáros is, James Root. Természetesen, maszk nélkül. További tagok: a dobos Joel Ekman, a bõgõs Shawn Economaki, és a gitáros Josh Rand. Vendégként szerepel az albumon a szintén Slipknotos Sid Wilson DJ is. A Stone Sour nem mellõzi a Slipknot keménységét, ugyanakkor dallamosabb. Taylor itt megvalósíthatja azokat az elképzeléseit, melyeket a Slipknot-ban nem lehetne.
Ami a legfeltûnõbb: felejtsd el a samplereket, és a különféle zajokat! Ezek jóformán teljesen eltûntek!
Az amerikai rádióállomások már rákattantak Corey Taylor dallamos énekére, és már javában játsszák a "Bother" c. kislemezt - a hallgatók pedig betelefonálnak és kérik a nótát! Ez azért is nagy dolog, hiszen a kislemez hivatalosan még ki sem ment a rádióknak, hanem a Spider-Man filmzene-albumról kezdték el játszani. Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert valóban egy szép dal!
Lehet azt mondani, hogy a Slipknot sokkal eredetibb zenét játszik, csakhogy ez sokkal emészthetõbb. A keménység ugyanúgy megmaradt, csak több dallam van benne. Nem beszélve a rengeteg riff özönrõl. A hangzás is olyan, hogyha jó cuccon hallgatod, akkor letépi a fejed tõbõl!
Persze hallhatunk a lemezen könnyedebb, lassabb dalokat is, mint például az elõbb említett Bother, vagy az utána következõ Blue Study, bár ez már csak részben lazább. Azért szerencsére ezek a dalok nem lettek túlzásba víve!
A lemez zárószáma: egy monológ Corey Taylortól!
Szóval: elõször tátva marad a szád, majd rájössz, nagyon is jó lemezt csináltak. Corey Taylorék. Ha vagy olyan felelõtlen, hogy elmész mellette, akkor az a Te bajod!

www.stonesour.com

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!