Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy tipikus metalcore anyaggal van dolgunk, a stílus összes védjegyével. Van itt bődületes hangzás, kegyetlen tekerések, itt-ott At the gates-es skandináv feeling, acsarkodó ének vs. tiszta dallamok. Talán túlságosan is itt van minden... Nincs amúgy nagy baj, csak egy kicsit leül helyenként a lemez. Na de ne szaladjunk ennyire előre!


Az erős kezdést (Meaning in tragedy), még erősebb folytatás követ a Confined képében. A számkezdés, majd a brutális beindulás, a refrén - minden tökéletes. Nagyon erős a basszer (Clint Norris) tiszta éneke, a klippel együtt pedig tényleg egy élmény a dal! Majd következik a Losing sight, ami leginkább a verse alatt hallható érdekes gitártéma miatt emlékezetes. Ezt követi a szintén klipes Darkest nigths, ami egy igazi lovaglós tétel, a refrénben szintén maradandó énekdallamokkal. És sajnos innentől egy kicsit hanyatlásnak indul az anyag. Arról van szó, hogy túl sok a hasonló (urambocsá ugyanolyan) megoldás, téma, dalszerkezet. De aztán szerencsére jön a Through struggle (remek klippel megtámogatva), ami visszaránt a besüppedésből. Három újabb gyorsvonatot követően pedig a záró Illusion-t tudnám még kiemelni, ami szövegében is nagyot hoz.
A hangzás hozza a metalcore lemezek megszokott magas minőségét. A dobos (Phil Sgrosso) nem sokat hagyja porosodni a duplázót, megy a tekerés keményen. A gitárok is hasítanak, Tim Lambesis énekes pedig tényleg kitesz magáért, nagyon szigorúan üvölti végig a nótákat. A már említett problémák ellenére nem tudnék igazából belekötni semmibe sem. A jó dalok tényleg nagyon jók, a közepesek pedig igazán közepesek. Ügyes iparosmunka, bontási munkálatokhoz erősen ajánlott serkentőszer!

 

www.asilaydying.com

Csabi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!