Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Megmondom õszintén, az utóbbi idõben nagyon kevés fiatal zenekar demója nyerte el a teljes elismerésem... hogy ez miért van, nem tudom... lehet, bennem van a hiba, hogy közel a 40-hez már kritikusabb vagyok, haha!
Ez alól kivétel a Magor!
A jászberényi zenekarnak ez a második promó anyaga, és még a 2009-ben látott napvilágot. A Próféta dalra egy jó minõségû klip is készült, mely a csapat weboldalán, illetve a youtube-on megnézhetõ.
Az, hogy a csapat semmit sem bíz a véletlenre, az abból is meglátszik, hogy az eddigi felvett anyagaik teljes egészében, jó minõségben letölthetõ náluk.
Azt nem mondom, hogy õk találták fel a spanyol viaszt, de amit letettek az asztalra, vagyis felvettek a stúdióban, az állat.... Üvöltõ és dallamos ének, szigorú kõkemény alapokon. A dalokkal sincs semmi probléma, úgy jók, ahogy vannak!
A videoklip alapján simán el tudom õket képzelni egy koncerten, ahol nyak nem marad mozdulatlanul, még nálam sem, aki az utóbbi idõben már csak öregesen nézi a koncerteket...

A zenészek nem tegnap kezdték a zenélést, Speck Roland korábban a megboldogult Clone zenekarban eregette hangszálait, a szólógitáros Hoffman Gyuri pedig többek közt a tiszakécskei Mad Roll zenekarban szólózgatott.

Ahogy nézem a weboldalukat, koncertekben nem szenvednek hiányt, és ez minden bizonnyal jót tesz a csapat promójának.

Már most bátran ki merem jelenteni, hogy nálam 2010-ben ez a demo lesz a favoritom... az 5 dal maximálisan meggyõzõtt.

A csapat élõben legközelebb a Hegyalja fesztiválon lesz látható július 16-án! Aki egy kicsit is szereti ezt a fajta zenét, annak ott a helye!

http://www.magorzenekar.hu

-Rob-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!