Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Templomi orgona, sejtelmes hangok, szívdobogás... A hallgató kellemesen belemerül a bevezetõbe, majd hirtelen berobban a zene. A teljes egészében Oliver Lukas által írt lemezen a 80-as évek feelingje, és az igazi heavy metal jegyei keverednek. Igazából csak szuperlatívuszokban tudok beszélni errõl a korongról. Zseniális! Simán megállná a helyét akár egy Rhapsody mellett is úgy ahogy van. Hatalmas gitárszólók, fülbemászó dallamok, amiket hallgatva az ember legszívesebben kirohanna az utcára, és ugrándozva énekelne. Iszonyatosan feldob ez a lemez, nagyon sok energiát ad a hallgatónak.
A címadó dal, a Ticket to Immortality, az Our Land valamint a Cry It Out igazi metal himnusz. Szívesen ott lennék a koncerten, ahol a közönség egy emberként énekli ezeket a dalokat. Az instrumentális Wolf is a lemez energetikusabb, tempósabb számai közé tartozik.
Az Insane és az I Will Remain középtempósságával némi pihenõidõt ad az embernek, de csak egy szusszanásnyit, hogy felkészülhessen a következõ tekerõs nótára.
A Your Fall talán a legösszetettebb, legsúlyosabb szerzemény a CD-n. Itt egy leheletnyi progos hatás is megfigyelhetõ, ami nagyon jól lett adagolva éppen a megfelelõ helyeken. Szerintem ez a lemez legjobban sikerült nótája, annak ellenére, hogy ez tér el legjobban az album mutatta fõ stílusiránytól.
Végül a Suite e Minore líraiságával szép lassan visszajuttat a nyugalmi állapotunknak megfelelõ pulzusszámra. Tökéletes levezetése az elõzõekben meghallgatott nótáknak.
A dalszerzõ Oliver által feljátszott gitártémáknak hibátlan ritmusalapot szolgáltatott Kõhegyi Bence, a Tûzmadárból ismert Schrott Péter pedig hangjával járult hozzá a lemezhez. A megfelelõ hangzásról Kis Attila (Citysound Stúdió) gondoskodott.
Az album promóciós célokra készült, Oliver jelenleg kiadót, szponzort keres lemeze hivatalos kiadásához.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. '; document.write( '' ); document.write( addy_text32788 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kamarás Andi