Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Relapse Records/Record Expressz

Ez a lemez öt kõkemény ultra gyors, grind/death zenekarokat mutat be! Mind az öten cseh testvéreinktõl vannak: Contrastic, Negligent Collateral Collapse, Intervalle Bizarre, Imprial Foeticide, Fleshless.
A stílus szerelmesei biztos elélveznek ettõl a lemeztõl, de én néha csak mosolygok az itt hallható "dallamok" hallatán. Pl.: a Negligent Collateral Collapse zenekarban az énekes srác "éneke" olyan, mint amikor egy disznó folyamatosan röfögne! Alatta pedig valami irgalmatlan zúzás megy.
A Contrastic-nál már valami féle dallamfoszlány is található az egyik énekesnél. Némi hardcore hatás is hallható.
Az Intervalle Bizzare banda egy Terrorizer feldolgozást is elõad. Stílusában ez sem lóg ki a sorból.
Flesshless...hát nem tudom, a végére kezdek behülyülni. Nem vagyok szûklátókörû zeneileg, de számomra ez a 63 perc sok volt. Aki viszont valóban rajong ezért a zenei mûfajokért, annak olyan lesz a lemez hallgatása, mintha a paradicsomban, akarom mondani a pokolban lenne. Nekik ajánlom, tuttira nem fognak csalódni. De aki a dallamosabb zenéket értékeli, az ne próbálkozzon ezzel a hanghordozóval! Biztos nem fog bejönni!

Rob


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!