Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Hat nóta található a Clone (Ribár Károly gitár, vokál, Csatai Zoltán dob, Fónagy László basszus, Balogh Krisztián ének, Speck Roland ének) legújabb demóján.
>Hat igen energikus és lendületes nóta. Nehéz lenne stílusi keretek közé illeszteni a zenét (nem is célszerû), mindenesetre valahol a modern metal és az ugrálós HC határmezsgyéjén mozognak a dalok. Intenzív gitáralap, bugyborékoló basszus, feszes ritmusok és szaggatott ének jellemzi a dalokat. Érdekes megoldás a két énekes elõadásmód, bár szerintem igazán akkor adná ki magát, ha érezhetõ eltérés lenne a két frontember stílusában. Az általuk elõadott szövegek viszont nagyon jók, hûen adják vissza a brutális valóságot. Ami elsõre feltûnt, az a dobos nagyon pontos és precíz játéka volt. Remekül színesíti az egyébként sem unalmas számokat.
Három nap alatt rögzítették a kazetta anyagát a srácok a Beatrice stúdiójában. A rohammunka ellenére is végig élvezhetõ a dolog, minden tisztán szól, bár a keverés néhol egy kicsivel több odafigyelést érdemelt volna (pl. az elsõ nóta szólója alig hallatszik). De ezek tényleg csak apróságok, az összbenyomás mindenképpen pozitív.
Cím: Kláben Kitti
3000 Hatvan, Székely u. 11.
Tel: 20/751-353

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!