Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Gyorsan le kell szögezni, ez nem metal. Sőt, még a rockzene nevű gyűjtőfogalom alá is erős jóindulattal helyezhető az Apokrif lemeze.
Ha az Apokrifról beszélünk, akkor egy rockmagazin esetében óhatatlanul meg kell említeni, hogy a csapat motorja Solymosi Laci anno a Bocs Hogy Élünk nevű formáció élén a gótikus rock magyar megteremtői közé tartozott.


A BHÉ feloszlása után 1999-re állt össze az Apokrif (Solymosi László énekes, Puskás István gitáros, Szilágyi Attila billentyűs) és az Újkor a csapat első igazi nagylemeze.
A zenekar saját megfogalmazása szerint a stílus: NEW GRADE. Ötvözete a new wavenek, a rocknak, a popnak, a darknak, az alternatív zenei gyökereknek és esetenként az angolszász népzenének. Ezekből a hatásokból alakult ki az a muzsika, amely ma az Apokrif.
Első hallásra a Depeche Mode hatása érződik ki egyértelműen - talán a sok elektronikus kütyü miatt... Picit visszafogottnak is tűnik nekem az album, legalábbis az élő produkciókhz képest eléggé nyugis lett a lemez.
Sepultura fanoknak semmiképen sem ajánlom a CD-t, viszont mindenki másnak igen, aki szereti a nyugis, értelmes, dallamos zenét.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!