Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Barátaim, akik azt mondjátok (oppá nem is vagytok a barátaim ))))))), hogy a trash halott, nesze nektek egy halálos csapás, amit a Destruction Antikrisztusa most mér nyomoronc fejetektre!!!!
Igaz volt pár sanyarû év, mikor trashtemplom egyik tartóoszlopa kibillenni látszék helyébõl,
de hála annak a magasságos metal atyaúristennek Schmier trashnagyságos úr nem élhet pusztítás nélkül ))))) Naés ha már az õrült mészáros visszatért, be is bizonyította, hogy igenis van létjogosultsága ennek a mûfajnak.
Szerencsére a triumvirátus idén sem tétlenkedett, remélhetõleg kellõ inspirációt nyervén a megelõzõ anyag sikerébõl.
Ha a cdt berakod a lejátszóba, ne várj kíméletet barátom! Isteni, iszonyatos túrás az egész, ezen a cdn nem találsz idilli mesedélutánt! Helyette kénytelen leszel beérni 11 kíméletet nem ismerõ vaddisznó nótával! Amúgy az Abyss, benne ki más, mint Mr Peter Taetgraen (jól írtam?) volt a fõvezér a stúdióban, lehet meglátni élete egyik mûvét!
Hamar elmondanám, hogy kiemelten mely dalocskák férkõztek fémszívem közepébe...
Noshát például a " Bullets from hell ", tényleg megküldik pokoli golyózáporral az ember agyát, amiben nincs más, mint erõs késztetés eszement hajtekerés irányába. Itt kiemelten a gitár tetszik, a következõ számban ( "Strangulated pride" ) a dobgyilkolászda volt ami megfogott, ugyanúgy, mint a "Creations of underworld" címû remekmûben, na speciel ez az a nóta, amibe sehol semmilyen formában nem lehet belekötni, lüktet a gitár, zörög a dob, és ez a drága kifinomult énekhang ))))!!!! Az tuti, hogy én nem cserélném el Luciano Pavarottiéra hehe királyságos istenséges szóló, el is hagyom az agyamat rögtön ááááá ezt nektek lemezkritika /
Hedbengerelni mentem :

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!