Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Íme itt van a Kataklysm sorrendben hatodik mûremeke a fent említett címmel!
Nos kimondottan azok a fanatikusok számára készült ez az új anyag, akik elkötelezett hívei ennek a kimondottan egyedi stílusnak.
Aki még nem ismerné, mi is ezen kanadai harcosok zajongásának velejárója, annak kedvéért elmondanám a következõket, hipergyors ritmusok, felelget egymásnak rikácsfelelõs és hörgésbajnok ének, súlyos, eltorzított gitármunka, ezzel együtt dallamos riffek kapnak helyet munkásságukban.
Ez a mostani album, nem véletlenül viseli a "Háború költészete " címet, nem csak mert a dalok címei is visszautalnak, de az,amit mûvel a Kataklysm legénysége, valóban nem más, mint ezen brutális, idea zenébe való átdolgozása.
Hát akkor lássuk csak, hogy milyen bakanótára menetel a Kataklysm hadserege.
Szokásomhoz híven kiemelnék egykét szerintem kiemelkedõ nótát
Na, akkor kezdjük a vérengzést!! :-)) Méghozzá az "Era of the mercyless" címûvel, nekem a hipergyorsan pergõ dob, a szaggató gitárhangzás, az oly szépen egymásnak válaszoló két fentebb említett énekhangzás miatt jött be
Az aztán következõ dal ("As the glorious weep") meg a rögtön induláskor megszólaló gitárzörejek miatt, valamint még ami extrája ennek a nótának, a szívemnek oly kedves idõnként Dani of Filthet eszembe juttató rikácsolás. Na, itt aztán püföli rendesen a bõröket Max Duhamel - dobbbajnok úr!
Na és a kilencedik! ("What the endure") Micsoda vészjóslás, ahogyan beindul! És ugyanezen mázsányi zene zúdul a lejátszóból, és baromi klassz a gitár (is), csak úgy ömlenek a remek hangok hangok belõle!
Most vagyok ám bajban! hehe merthogy szerintem iszonyat állat brutál eszement jó az egész lemez úgy ahogyan van! Mondjuk bárki meg is gyõzödhet róla! Ja, lassú, érzelmes blablabla nótát az isten szerelméért nehogy keressetek rajta!
Nah, barátaim a metalban, mire végighallgatjátok mind a kilenc nótát térdig fogtok tocsogni a vér nevû matériában... hehe
Szerencsére telefonon keresztül nem tudják e sorok íróját lemészárolni, ugyanis interjú várhatólag a láthatáron.
Nos akkor hajrá harcosok!

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!