Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Hoppá! Itt valami van! Igazság szerint eleinte csak sandán méregettem a Chimaira lemezét, a meglehetõsen semmitmondó borító alapján nem tudtam, hogy mit is várjak. Aztán rászántam magam a CD meghallgatására és meglepõen kellemesen csalódtam.
A tizenkét dalt tartalmazó lemez ugyanis meglepõen jó extrem/brutal metalt rejt. Tulajdonképpen az elsõ hangoknál leszedik az gyanútlan hallgató fejét és csak akkor engedik visszatenni, ha valamilyen rejtélyes oknál fogva nem akarja tovább hallgatni az albumot. Ez pedig tényleg ritka, a lemez ugyanis hallgattatja magát. Nem is csoda, hiszen olyan nóták sorakoznak a lemezen, mint a Down again, ahol a fejszaggató headbangelést ellenpontozzák némi véletlen dallamossággal, vagy a Pure Hated, ami némi HC-s húzásával keltette fel a figyelmemet, hogy a lemezt záró Implements of Destruction-rõl ne is beszéljek, amely egy majd negyedórás instrumentális tétel, csupa váltakozó hangulattal.
N agyszerû ez a lemez, mindenkinek ajánlom, hog tegyen vele egy próbát!

www.chimaira.com

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!