Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Aki olvasta elõzõ számainkat, annak valószínûleg ismerõsen cseng a veszprémi Childhood neve, hiszen elõzõ demójukat, a The First Tripet már kielemeztem egy régebbi Rock Gyémántokban. Rendkívül örülök, hogy újra életjelet adtak magukról, mert a tavalyi szigetes fellépés óta semmit sem hallottam felõlük. A The First Trip óta pár dolog megváltozott: elõször is új basszeros (Cseh Balázs) és dobos (Varga Tamás) érkezett a zenekarba, a szöveg magyar és a zene is rengeteget formálódott, sokkal pörgõsebb lett, szinte sodorja az embert magával. Miközben hallgattam a CD-t, egybõl az ugrott be, hogy egy bulin mennyire ütõképesek lehetnek ezek a számok. A koncerteken tapasztalt súlyosság még mindig nem jön ki teljesen, de egyre közelebb vannak hozzá. Egyébként a demo három számot tartalmaz: a "Félek" tele van jó húzós gitártémákkal, a fülbemászó "hatvan5" -ben nagyon jól váltakoznak a dallamos és a súlyos részek, az "Álarc nélkül" pedig véleményem szerint a banda eddigi legjobb nótája. (Legalábbis azok közül, amiket eddig hallottam tõlük.) A felvétel minõsége egész jó, fõleg ahhoz képest, hogy a próbateremben vették fel. Az elmúlt két év alatt sokat fejlõdött a Childhood zenéje, és remélem, hogy az eddigiekhez hasonlóan fognak haladni az általuk kitaposott ösvényen! Aki még nem ismeri a zenekart, az gyorsan pótolja be a lemaradást!
Cím: Knolmayer Endre 8200 Veszprém, Jutasi u. 63/C
Tel.:88/409-622

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!