Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Újra él és dolgozik a budapest Harlot zenekar!
A most elküldött 3 számos promo cd-jük már más stílust képvisel, mint elõzõ kiadványaik. Anno mindenki a Sex Action korai idõszakához hasonlította õket. Most nyugodtan kijelenthetem, hogy ennek mára nyoma sincs. Nem csak, hogy a szövegtémák lettek másak, hanem a zene is megváltozott. Aki hallotta a legutóbbi Üzletszerû kéjelgés címû anyagukat, ami mellesleg sajnos nem ért meg egy komolyabb kiadást, az már akkor sejthette, hogy a fiuk végképp meg akarnak szabadulni ettõl, az elõbb említett skatulyától.
A négy tagu csapat jelentõs fazon átalakuláson is keresztül ment: Levágatták a hajukat. Németh Gyõzõ bõgõs például majdhogy nem kopasz lett.
A 3 számból, amit a cd tartalmaz egész jól szól. Leginkább a gitár hangzás tetszik, igen erõteljesre sikeredett.
A nyitó Induljon a Banzáj daluk, mely egyben egy feldolgozás is a Bonanza azonos címû dalának, nagy vitát kavart a szerkesztõségünkben. Volt olyan, aki egyenesen legyintett rá, hogy nem lett jó. Nekem is vegyesek az érzéseim. Lehet, hogy koncerten jó, de itthon hallgatva... hát nem tudom... mindenesetre eléggé rockosra csinálták, de hallottam már ezt a dalt jobb feldolgozásban is. Bocs fiuk, de ez az igazság.
A másik kettõ saját szám: Benned vagyok, és a Valami forgat, jó kis húzós témákat hoz, dallamokat sem nélkülözve. Néhol torzított ének is hallható a normális ének hang mellett.
Nem rossz ez az anyag sem, de remélem nem sértõdnek meg a srácok, ha azt írom, hogy nekem az elsõ két kazetta: Forró vonal, és a Puha ágyak, kemény csaták jobban bejön. Sõt azokat rongyossá is hallgattam.
Zárójelben érdemesnek tartom megemlíteni, hogy a Harlot egy idõben indult a Rock Gyémántokkal! Nagyon jó kis koncertet-bulit nyomtak az egyéves születésnapi rendezvényünkön az azóta megszûnt Sam Sem Klubban!
Jelenleg a Kalapács turné vendégzenekaraként lehet velük találkozni szerte az országban.
Azért szorítok, hogy végre sikerüljön egy kiadót találniuk maguknak!

Elérhetõség: Hinléder Emil: 06/20-33-79-655

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!