Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Még szinte meleg volt a CD, mikor megkaptam rögtön a keverés után. A Demonax egy igen fiatal arcokból álló csapat, akik alig egy éve álltak össze, ám az immár második demójuk töretlen fejlõdésrõl árulkodik. A Rózsa Katalin ének, Ácsbog Attila gitár, Kiss Milán gitár, Vértesi Tamás basszusgitár, Kertész Gábor dob, Szõke Dóra vokál/szövegíró felállású csapat ezúttal hét dalt rögzített egy házi stúdió mélyén. A hangzás ennek megfelelõen messze nem tökéletes, a gitárok egy picit tortyogósak, a bõgõbõl hiányzik a dögösség, de igazából a második nóta közepére meg lehet szokni a dolgot és utána már fel sem tûnik. Azt is el kell árulni, hogy vannak ennél sokkal rosszabban megszólaló demók, és ha az új Metallica lenne a mérce, akkor Larsék jöhetnének tanulni Ballószögre... :-))
A zene jófajta heavy metal és ez a demo azon ritka kivételek közé tartozik, ahol kifejezetten tetszik a nõi ének. Az elsõ, négy számos demóhoz képest ráadásul jól hallható a fejlõdés mind a nóták szerekeztében, mind az elõadás tekintetében. Eltûntek a bosszantó vendéghangok, észrevehetõ, hogy a csapat sok idõt fektetett az igényes kidolgozásba. Személyes kedvencem a dalok közül a Losstale fõleg a fogós énektéma miatt, valamint a Thrillseeker a jófajta kis trappolós témája miatt.
Igen nagy kurázsi van a csapatban, mindenképpen oda kell rájuk figyelni a késõbbiekben!

Vértesi Tamás
6035 Ballószög, Gárdonyi Géza u. 3.
Tel.: 06 70 / 339 29 71
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!