Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


A Cadaveres de Tortugas szétválásával megalakult Cadaveres lemeze Soul Of A New Breed címmel jelent meg, késõbb kiadtak egy remixekbõl és koncertfelvételekbõl álló anyagot (a kettõ együtt is kapható).
Karakén, emberes metalzenét nyomnak perkával és gyakran slágeres énektémákkal, Gabó Ádám nagyon jókat dalolászik. Nekem úgy tûnik, hogy a Metallica és a Sepultura erejét ötvözik.
Külföldön is szeretik õket egyébként, nemrég turnéztak Németországban, a második stúdióalbumuk is nemsokára elkészül.

A Soul Of A New Breed lemez a vallás, a média és politika hazugságaival foglalkozik, sürgetve, hogy hagyjunk fel az ész nélküli, birka mentalitással.
A borító nagyon szép lett, és klasszul alátámasztja az alapötletet az angyalkákkal, szentképekkel.
Kidolgozott, erõteljes dalok születtek, nagyon jó a nyitó Soul Of A New Breed is, vagy a Drop Of Humaneness a törzsi dobolással.
Az album közepén egy arabos instrumentális dal (a cím Claw jelentése "köröm", gondolom, Körmi szerzeménye) feloldja a szigorú hangulatot, és vidám nóták jönnek, persze maradva a mûfaj keretein belül.
A Blood Stained például a súlyos mondanivaló ellenére finomabb hangszereléssel popsláger lehetne.
Remek fricska, hogy a lemezt "Istennek, a Legfelsõbbnek" ajánlják!:)

A Lost Souls-The Hidden Tracks rejt néhány nagyon érdekes remixet, például a Drop Of Humaneness indiai verziója remek lett. A címadóból 2 remix is lett, a "jump up mix" nagyon vicces a lebutított gitárral és a prüntyögõ szintivel, ének nélkül, a lemezt záró verzió viszont elég zavaros, túl sok mindent kevertek rá és össze.
Élõben is erõsek lehetnek, mert a Kultiplex-koncertes felvételei elég jók. Van egy a nagylemezen nem szereplõ nóta is (Unholy Spirit), és felkerült a Moby Dick-feldolgozás Gumiszoba. Ebbõl egy az egyben Cadaveres lett, meg nem mondanám, hogy Smiciéké az eredeti.
A Blood Stainedbõl pedig megcsinálták a popslágert, méghozzá magyar szöveggel (Bûntudat) és nõi vokállal.

www.cadaveres.hu

-TZ-

 

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!