Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Végre-valahára eljött az idõ, amikor egyre jobb és igényesebb anyagokat kapunk. A Sable (Horváth László ének, Racs Krisztián gitár, Loderer László gitár, vokál, Benke Gergely basszus, Racs Attila dob) Tatáról küldte el legfrissebb demóját. A kazetta három nótát rejt, a szívemhez oly közel álló thrash/death stílusban. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy az elsõ pár hang után már kerestem a földön a fejem...
A srácok ugyanis nem lazsálnak, azonnal az arcodba másznak az igen intenzív, durva, de nagyon precíz muzsikájukkal. A nyitó Phantom’s Curse mélyre hangolt gitárjai azonnal hatnak, a The Forgotten World címû tétel szintén arat. A harmadik Vengeful Blood egy kicsit lassabb, elvontabb, de nem kevésbé kemény. Ebben a nótában némi black metal érzés is felbukkan.
Brutális riffek, precíz dobtémák, üvöltõ/hörgõ ének, mind úgy, ahogy a stílus nagykönyvében az meg vagyon írva. Nagyon együtt van a csapat, egybõl hallatszik, hogy igazán érzik ezt a zenét.
Akit valamilyen oknál fogva zavar a feje, és szeretné mielõbb eldobni, az mindenképpen keresse a Sable zenekart!
Cím: Racs Krisztián
2890 Tata, Keszthelyi út 12/5.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!