Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

maxi
Sony Music

Szeptember elején jelenik meg a legújabb Tankcsapda album, de hogy a rajongók addig se nélkülözzék Lukácsékat - az Ez az a ház maxihoz hasonlóan - egy négyszámos, multimédiás CD-vel csillapíthatják éhségüket. A CD-n három vadiúj dal, valamint a Lopott könyvek koncertverziója kapott helyet.
A nyitó Szextárgy egy igazi TCS nóta, kissé fallikus szöveggel - bár ez Lukácstól nem az elsõ... :-) Az utca túloldalán címû szerzemény érdekessége, hogy csak ezen az anyagon lehet meghallgatni. A dal amúgy a Legjobb méreg album legszebb pillanatait idézi, a hangulata engem leginkább a Gyûrd összére emlékeztet. A négy dal közül szerintem a Senki nem menekül a legjobb! Iszonyatos húzása van a zenének, a szöveg pedig elég konkrétan megmondja a nagy tuttit... Van egy tippem, hogy az új album egyik csúcsa lesz ez a dal. Nálam már bekerült az elsõ három kedvenc Tankcsapás dal közé (bár a Boka még mindig magasan vezet...). A Lopott könyvek live verziója igazából semmi extrát nem nyújt, de azt is be kell vallanom, hogy ez a nóta nem éppen menõ nálam...
A CD multimédiás része is tartogat néhány csemegét: a hamarosan boltokba kerülõ koncertfilm és átfogó videoantológia zenés beharangozója és a Senki nem menekül egy kamerával rögzített koncertvideója talán okoz néhány kellemes pillanatot.
A maxi alapján kívácsian várom az új lemezt, bár abban nem vagyok biztos, hogy a debreceni trió most fog gyökeresen stílust váltani.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!