Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nuclear Blast / HMP

A Primal Fear egy biztos pont a metál-fan életében, amire mindig lehet számítani, ez az a csapat, aki mindig ugyanazt a nyers, kõkemény heavy metált adja! Profin csinálják, az biztos, talán túlzottan is letisztultan, s túlzottan is azt az utat követik, amit az elsõ lépéseikkel megkezdtek. Lehet, hogy õk nem is több lemezt készítenek a kezdetek óta, hanem ugyanannak az albumnak a dalait adják ki egy lemez-sorozatban... Nem baj ez egy szempontból: nincs csalódás. A Primal Fear-sas ugyanott csap le, ki lehet számítani, bízni lehet a profizmusban. Ha egyszer kiszemelte az áldozatát, karma száz százalékos biztonsággal mar bele a húsba!
A Sinner / Gamma Ray exekbõl 1998-ban összeállt csapat a kezdetektõl fogva az õszinte heavy hangzás híve volt, mindig kitartóan zúztak, s ezt most sem csinálják másként.
Tizenhárom nótát martak a korongba, tizenhárom potenciális headbang-dalt, vastag hangzást, profi szerkesztést, hol maróan csípõs, hol gyengéden finom szólókat, remek refréneket, kiváló éneket. Ralf Scheepers spéci hangja is biztosíték, hisz õ egy olyan torok a német metál-életben, akit száz kilométerrõl, ellenszélben is meg lehet ismerni, õ már márkajelzés, épp úgy, mint Mat Sinner dalszerzõi mivolta, aki valószínûleg az örökkévalóságig fogja gyártani a metál nótákat!
Nem hiszem, hogy különösebben be kellene mutatnom a lemezt, egy hatalmas zúzás végig, egy másodpernyi pihenõ nélkül, gyilkos gitárokkal, az albumon végigrohanó dobbal, keresztül-kasul dörgõ bõgõvel, kiváló énekkel, elsõ osztályú hangzással! Amit hiányolok az albumról: az a ballada, helye lett volna, Sheepers mester ebben is profi, mint ezt már korábban bizonyította. De mindegy, így is egy gyilkos album a Black Sun! Isten mentse a nyakakat egy Primal Fear koncerten!
Ne várj tõle semmi újítást, csak a biztos, nyers, letisztult, de dallamokkal tûzdelt heavy metált, tizenhárom megvívott és megnyert csatát.

Gyebnár Mónika

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!