Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A bajai HC arcok új lemeze a Neuronprés, ismét megmutatja, hogy mennyire súlyos és "beteg" zenekarról van szó. A cd-n 7 szám található, amibõl az egyik egy Leukémia feldolgozás (Ragyogás). Tömény hardcore ez a javából. A számok durván 6perc körüliek, technikásan összerakott és súlyos szövegekkel átitatott zene ez. Rögtön az elsõ számnál kiderül (Te vagy az….), hogy mit is várhat a hallgató az elkövetkezendõ 30 percben. Nem szaroznak a továbbiakban sem, zeneileg és szövegileg eléggé odarakják a srácok, gondolok itt a többi számra. A hangzással van némi probléma, de nem annyira feltûnõ. A borító (aminek a belsejében szövegkönyv is található) elég durvára sikerült, amit a Jack gitáros-Muntyán készített. Aki teheti és szereti a nehezen befogadható zenét, az szerezze be Dózerék Neuronprés címû albumát! Nem fog benne csalódni! A végére egy idézet:"Amikor összeforr a düh és a gyûlölet, lángok emésztik fel a bûnödet. Összenõnek a képek, a hangok, a tettek, az arcok..."

(Alapvetõ ösztönök)

http://www.myspace.com/dozerdothu

 

-Csiga-

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!