Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Demo2002.

1995 eleje óta létezik a sümegi Entalpia nevezetû zenekar! 1999-ben felvették elsõ demójukat a Denevér stúdióban Öngyilkos bolygó címmel. Ezen a demón még a gitáros Szakonyi Zsolt énekelt és egyfajta heavy metalos zenét játszottak. (De nem trappolósat!) Az a demó a negatív kritikák ellenére is kedvezõ fogadtatásban részesült, és minden reklám és promóció nélkül el tudtak adni 200 darabot, amit ha jobban belegondolunk egy demónál nem rossz eredmény. Közben azóta is énekest kerestek, mert Zsolt csak kényszerûségbõl énekelt!
2001. szeptemberében találták meg az énekesüket Hegedûs László személyében, akinek mellesleg ez az elsõ zenekara. A többi tag változatlan maradt, azaz: Belényi Barnabás: szólógitár, Pelikán Roland: basszusgitár és Kulcsár Attila: dob.
2002. januárjában a Demoforce mobil hangstúdióval vették fel második demójukat, amirõl most írok, Anomália címmel. Ez egy lemez elõzetesként fogható fel, melyhez kiadót keresnek!
Történt némi változás az elõzõ anyaghoz képest! Elõször is, mint említettem új énekes van, és az õ hangja egy kicsit karcosabb, szomorúbb, erõteljesebb. Viszont kevesebb dallamot énekel, az én meghallásom szerint. De tökéletesen passzol a lehangolt gitárokhoz!
A nótákat színesítik az énekes furulya játéka. Valamint a Szodoma Romjaiban egy kis black metalos gitárjátékot is felfedeztem.
Zeneileg a változás pedig az, hogy borongósabbak lettek a nóták. Na nem mintha az elsõ demó hú de happy lett volna!
Jó úton halad a zenekar, talán az énekbe kellene több dallamot tenni, hogy legyen, ami emlékeztet egy adott dalra!

A cd megrendelhetõ 1000Ft + postaköltség fejében! És rajta lesz az elsõ demó is!

www.twilight.hu/entalpia
Elérhetõségek: Szakonyi Zsolt: 30/323-20-94
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!