Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Nail Records/HMP

Újra itt vannak Mátyás seregei! A külsõségekre is sokat adó kaposvári csapat a második nagylemezével jelentkezett, mely már egy fokkal jobban szól, mint elõdje, de sajnos ezt sem tartom még igazinak. Persze, nem élvezhetetlen, csak egy erõteljesebb hangzást is el tudnék viselni. Na, de ne kötözködjek...
Ahogy megdörrent az elsõ szám, a Megöl a tél, rögtön egy lassabb Moby Dick jutott eszembe, leginkább az ének miatt.
Becsülöm a csapatot, hogy kitartanak a saját stílusok mellett. Nem találtam még Mo-on olyan csapatot, amelyik ennyire adott volna a zenekar nevében is utaló témára. Felölelnek egy bizonyos történelmi kort, jelent esetben a középkort, és ahhoz alakítják ki a külsõségeket, imédzsüket, dalaik szövegeinek témáját. És el kell ismerni, ezt nagyon jól csinálják. Egy külsõ szemlélõ talán jót mosolyogna rajta, bevallom, elõször én is, de ha jobban odafigyel az ember, rájöhet, egyáltalán nem olyan rossz ez.
Most már csak egy koncertjükre lennék kíváncsi, mert ugye megtámogatott színpad képpel, jobb hangzással, elsöprõ élményben lehet részünk.
A cd borítón látható fotókon is sikerült élethû képeket csinálni. Mintha visszarepülnénk a középkorba.
A leginkább középtempós dalokat tartalmazó cd, melyben leginkább a gitárt tudnám kiemelni, 63 percben szórakoztat, és minél többet hallgatom, annál jobban tetszik. Nyugodtan próbálkozz meg vele Te is!

http://www.7pdesign.com/feketesereg

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!