Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Na, most direkt nem fogom megemlíteni, hogy a Shockwave zenei motorjai, Bánfalvi György bõgõs és Márton Péter gitáros korábban melyik csapatban koptatták a húrokat. Azért nem, mert szerintem óriási hiba lenne párhuzamot vonni a két banda között. A Shockwave immár egy teljesen új, és igen igényes zenét játszó metal formáció.
Mert bizony metal ez a javából. Lehetne ugyan a progresszívként aposztrofálni, de ez tökre értelmetlen. Az a baj szerintem ezzel a progresszív jelzõvel, hogy kissé elkoptatták már, s az egyszerû átlag rocker számára nem jelent mást, csak öncélú virtuózkodást, maximális zenei tudást tükrözõ, de emészthetetlen, befogadhatatlan muzsikát.
A Shockwave esetében azonban errõl szó sincs! Nagyszerûen megkomponált, harmóniagazdag, érzelemdús, ám mégis igen erõteljes dalokkal rukkoltak elõ a srácok. Ha kell, lehet döngölni ezerrel, de el is lehet gondolkodni a szerzemények hallgatása közben. Márton Peti szólójátéka pedig egyszerûen felkavaró. Az egy dolog, hogy ura hangszerének, de ilyen gördülékeny, finom és mély érzelmeket sugárzó szólókat már rég nem hallottam. Semmi magamutogatás, semmi öncélúskodás, egyszerûen csak ZENE!
Más lapok kritikái megemlítik, hogy az éneket, nekem azonban semmi bajom vele!!!
Nyugodtan merem ajánlani ezt az anyagot az összes kemény zenét szeretõ rajongónak!
Cím: Márton Péter, 8100 V árpalota, Jókai út 2.
http://www.extra.hu/netwave
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!