Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zenekar megalakulása 2001-re tehetõ,eleinte Downfall néven, de igazából csak 2004-tõl tevékenykednek aktívan. Leginkább dobos problémáik voltak, nem hiába: a dobos a zenészek barátja! Ez év végén és 2005 elején rögzítették ezt a 9 nótából álló cd anyagot, melyet meg kell valljak, igen jól sikerült! Ritkán hallok ebben a stílúsban ilyen jól, erõteljesen szóló anyagot hazai viszonylatban! Annál is inkább, mivel a felvételek nem egy hagyományos studióban készültek. Itt az élõ bizonyíték, hogy egy bemutatkozó felvétel sok féle módon elkészíthetõ jó hangzással. Persze, javítani való van még, de ez csupán egy bemutatkozó felvétel. Arra pedig bõven elég, hogy rajongókat szerezzenek maguknak! Utána már csak az élõ koncertezéseken múlik minden, illetve egy komolyabb studió felvételen!
A srácok a bemutatkozó levélben két nagy zenekari hatást említenek: Dream Theather és a Nevermore. Én viszont csak a Nevermore hatásait említeném meg, illetve érzem. Dallamoskkal teli, zúzós metal ez a javából!
Ami nekem nagyon fura: magyarul énekel Répási Zsolt, de sajnos a szöveget nem lehet mindig érteni. Talán érdemesebb lenne ebben az esetben angolul énekelni! Igaz, akkor sem értenék sokan, de legalább nem lenne zavaró.
Kiemelném még a két gitáros Kocsis Lajos és Bajcsi András játékát, ami meghatározó az egész felvételen. Érzõdik, hogy nem tegnap kezdtek el gitározni, ha pedig igen, akkor nagyon jól csinálják! Hahaha!
Említésre méltó még a borító is! Igényes kidolgozott, mindent megtettek annak érdekében, hogy egy profi bemutatkozó anyag szülessen minden tekintetben!
És ilyen kedvezõ ajánlat is ritkán tapasztalható: a cd-t elküldik bárkinek egy felbélyegzett válaszboríték ellenében!
Cím:
Répási Zsolt
Mezõtúr, 5400
Földvári út 45.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Kiváncsian várom a további fejleményeket a zenekarral kapcsolatban!

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!