Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Minden ízében profi anyagot hozott össze a fegyverneki Zuhatag együttes (Hornyák Öcsi basszus/ének, Kovács Szabolcs gitár, Vásárhelyi Péter dob).
Már a borítón is elsõ pillantásra látszik, hogy komoly, érett produkcióval rukkoltak elõ a srácok. És a zene sem okoz csalódást.
Nyugodt, néhol kicsit bluesba hajló hard rock muzsikát rejt ez az öt nótás kazetta. Amikor elõször láttam/hallottam a zenekart, az élõ produkció alapján az Olcsó élvezet korabeli Sex Action jutott eszembe, és a kazi hallgatása közben is beugrott néha Szaszáék neve. Természetesen csak a zenérõl van szó, mert a hangulaton kívül semmilyen más párhuzam nem vonható az azóta már gettó rockerré vált csapat és a Zuhatag között.
Nincs túlbonyolítva a zene, de így is hallható, hogy a zenészek tökéletesen bánnak hangszereikkel, ráadásul egymással is összhangban vannak. Az anyag hangzása is tökéletes (Denevér Stúdió/Töfi), tisztán, dinamikusan szólnak a dalok.
Ilyenkor csodálkozik el az ember, hogy a valóban tehetséges csapatok miért nem lehetnek ismertek, népszerûek, és hogy a nagyközönség miért csak az ócska mûanyag vackokra vevõ. Pedig a Zuhatag muzsikája tényleg olyan, hogy sokkal szélesebb rétegek is kedvelhetnék a bandát.
Az én magnómban mindenesetre már állandó vendég az 5231. Ha téged is érdekel, az alábbi címen rendelhetõ meg:
5231 Fegyvernek
Damjanich u. 54.
Tel: 56/481-277

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!