Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Silent Agony Zalaegerszeg legjobb bandája a Jerryo mellett. Mielõtt még sértõdés esnék más zegi zenekarok részérõl (volt rá példa), egy együttes munkásságát nemcsak egy-egy ember zenei tehetsége határozza meg, hanem az egész, a zene, amiben mindenkinek fontos szerepe van!
A Silent Agony már jópár éve tevékenykedik, és az utóbbi idõben nagyjából sikerült figyelemmel kísérnem fejlõdésüket, és biztosan állíthatom, hogy mostmár tényleg itt volt az ideje ennek a demónak!
A felvételt 1999 szeptemberében rögzítették a szombathelyi Home-ban, "Max" segítségével, aki szerintem "fémjelzi" a produkciót. Három szám található az "Agony"-n, és mind a három nóta renkivül ötletgazdag!
A "Nice Day to Die" Ketya bõgõtémájával kezdõdik. Ezt egy keleties gitártéma követi, ami mégegyszer feltûnik a nótában, és az amúgy hörgéssel, néha károgással kísért nótának különleges hangulatot biztosít. A "Life Left Behind"-ot szintén korrektül rakták össze. A "Like You Were Dead" a legnyugisabb "track" a demón, ami egy hosszú szólóval kezdõdik. Egyébként ebben minden bennevan, az akkordfelbontáson keresztül , a közétempós témán át a rendes zúzásig.
Kálmi énektémái sokat fejlõdtek, a dob is rendesen ottvan, a gitárszólókat sem hanyagolja Duci. (A tapping témák nem semmik!) Méhes Peti riffjei erõt adnak a daloknak, Ketya pedig itt sem palástolja tudását! A bandának érezhetõen doom, death hatásai mellett a Slayer is helyet kap. Végszónak annyit, hogy ez saját, értékes ötletekben gazdag produkció, amit érdemes megismerni!

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!