Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Hardrock, 2007. ***** A SHYLOCK eredetileg koncert zenekarnak alakult, hogy az olyan nagy bandák elõtt forrósítsa fel a hangulatot, illetve vezesse fel egy-egy fesztivál megnyitóját, mint a: BONFIRE, GOTTHARD, JBO, JADED HEART, SHAKRA, ROGER CHAPMAN, U.D.O., AXXIS, KROKUS, CRYSTAL BALL, PRIMAL FEAR, VANDEN PLAS... és mások!
Hallgatva az új albumukat a hallgató azonnal rájön a miértre! Ezek a fickók pontosan tudják hogyan kell felrázni, feltüzelni a publikumot. Erõteljes, dallamos, a képünk közepébe nyomuló hardrockkot adnak elõ, intenzív riffekkel és fantasztikus kórusmunkákkal. Az albumon van egy bónusz dal is Farewell címmel, mely a világhírû 101-szeres Német válogatott labdarúgó sportpályafutása elõtti tisztelgés!
Felvételek: 01. Eternal Life , 02. Things Like That , 03. Music , 04. U Feel , 05. The Rain , 06. Ocean , 07. Castaway , 08.Again , 09. Fading Memory , 10. New Attraction , 11. Anybody Out There? , 12. I Wanna Live , 13. Farewell (To The Champion) (bonus track). Megjelenés: 2007. október 19.

http://www.albamusic.hu/

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!