Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy már a megjelenés előtt megkaptam Born 33 új anyagát, pontosabban az első albumát! Ennek azért is örülök annyira, mert iszonyú kíváncsi voltam arra, hogy mit is hoztak össze, hiszen a tavaly felvett promóanyagon, amin az itt is megtalálható Tiszta hold ill. Füst.örvény szerepelt, már jelentős változásokat, jobban mondva fejlődést tapasztaltam az EP-hez (szintén FüsTörvény)képest.

 

Szóval bornék felvették az albumot a HSB-ben (ha jól tudom), és az még hagyján, hogy már a hangzás sokat dob a felvételen, de hihetetlen fogós nótákat írtak a Diesel vízióra! (Egyébként a cím jelentőségére még nem jöttem rá, de ami késik, az nem múlik...)Érdekes módon nem azok a számok jönnek be legjobban, amiket már ismertem, hanem a teljesen új szerzemények, mint például az Elveszített ösztön, a Jézus titkai, amiben tuti jó kiállások vannak, a dögös Jelenések könyve 33 vagy a lassabb, de annál súlyosabb Felragyogsz. Ezek közül már hallottam is párat az utolsó két koncerten, úgyhogy biztosan állíthatom, hogy azért élőben is rendesen szakítanak! Aminek pedig különösen örülök, az az, hogy sokkal jobbak, igényesebbek a szövegek a korábbi számokhoz képest! A Guns'n'Roses feldolgozás, a Welcome to the Jungle is meg lett bornosítva, úgyhogy még nekem is tetszik, pedig nem igazán vagyok oda a Gunsért. Úgy igazán három szám van, ami nem jön be száz százalékosan, kiemelendő a Hangok a rendszerből, aminél állandóan a Seasons in the Abyss ugrik be (bocs!), de nem kell aggódni, azért a többi dal kellően kompenzálja őket! Egyébként az a legjobb az egészben, hogy amellett, hogy megmaradt a jellegzetes born íz, amiben jelentős szerepe van Ricsi gitártémáinak, egy csomót fejlődött a csapat: már maguk a számok is sokkal érettebbek, Dana is sokkal változatosabban basszusgitározik, mint eddig, arról nem is beszélve, hogy Gábor hangja rengeteget változott (előnyére) ezalatt az egy év alatt, sőt, jó pár nótában még egy kicsit meg is lett "bolondítva" az effektek segítségével. Összegezve a Diesel víziót: nekem óriási meglepetés ez az album, tele van jó alkotással, ráadásul ügyesen váltogatják a különböző hangulatokat és stílusokat, úgyhogy szerintem minden rock/metal rajongó talál kedvére való számot a lemezen. Most már csak meg kell jelennie...
Addig is ne hagyjátok ki a Born33 koncerteket, mert élőben a legjobbak!

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!