Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

HSB stúdió. Azt hiszem az anyag hangzásáról mindent elárul a stúdió neve!
Már az EP-t (Horrified by the Sun) is szerettem, de ezt az albumot már az első hallgatás után imádom!


Nagyon sokat fejlődtek az utolsó anyag megjelenése óta, a számok sokkal összetettebbek és ami a legfontosabb, izgalmasabbak, amit a különböző samplerek és egyéb "kiegészítő" hangszerek segítségével értek el . Még vendégzenészek is szerepelnek az albumon, akik még inkább magasabb szintre emelik a produkciót. Első hallgatás után két számot tudok megemlíteni, ami a legjobban megfogott: az egyik a címadó nóta, a másik pedig a "Káin" , ami olyan drámai lett, hogy ezért külön elismerést érdemelnek! A "Centre of Everything"-en eszméletlen nagyot dob a hegedű, az "Oceans of Crabs"-ben pedig Czerovszky Henriett hangja! A "Circle of Pain" ide is felkerült, de egy jóval érettebb formában. Gergő és Gábor hangja végig profin egészíti ki egymást, Kolozsi Péter bőgőtémái pedig sokkal jobban kijönnek,mint az EP-n. A "Heaven' t" hallgatása közben olyan érzésem támadt, mintha a kolosszi ég szakadna rám. Az egész olyan, mint egy apokalipszis látomás! Biztos sokan azt fogják mondani, hogy tiszta Neurosis, amit játszanak. Én azonban úgy gondolom, hogy ezek az egyének csak felületesen hallgatták meg az anyagot, ugyanis az tényleg igaz, hogy letagathatatlan az előbb említett zenekar hatása, de a Blind Myself annál jóval több, hogy valaki egy Neurosis kaliberű bandának könyvelje el őket! Óriási gratuláció az egész zenekarnak!

 

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!