Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Igen szerencsés a gyõri négyes, hogy a Nephilim Records tulajdonképpen miattuk alakult meg, s kiadta lemezüket. Félreértés ne essék, nem azért szerencsések, mert nem érettek meg egy lemez kiadására, hanem azért, mert az általuk vitt stílusban kevesek látnak fantáziát.
A Story ugyanis kompromisszummentes metalt nyomat, mégpedig igen intenzíven. (Errõl az õszi TCS és Pokolgép turnék közönsége is meggyõzõdhetett, hiszen igen intenzíven turnéztatták az új lemezt a fiúk.) Talán a power metal jelzõ áll a legközelebb a srácok zenéjéhez, bár ezzel még elég keveset mondtam a dologról.
Macher Zoli énekes/gitáros rekedtes hangja amellett, hogy reszelõsen hozza a szövegeket, némi dallamosságot is tartalmaz, s így nem válik a lemez egysíkúvá. Vincze Zoltán gitáros témái is a helyükön vannak, és a ritmusszekció (Richnowszky Emánuel dobos és Polgár Peti bõgõs) játékában sem találtam semmi kivetnivalót.
Nagyon jó kis album ez, szinte hallgattatja magát.
Cím: Story/Nephilim Records
9022 Gyõr, Újvilág u. 1.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!